Otehotneli ste počas dojčenia?

lisacka1
7. mar 2024

Baby stalo sa niektorej že pri kojení otehotnela ?😅

anavixy
7. mar 2024

Samozrejme… nie len niektorej, ale mnozstvu zien. Dojcenie nie je antikoncepcia a ovulacia prichadza vzd PRED menstruaciou.

kate_cs
7. mar 2024

@lisacka1 všetky tie matky, čo majú medzi deťmi niekoľkomesačný rozdiel by vedeli rozprávať 😉

svetlonos
8. mar 2024

@lisacka1
u mna kojenie plati ako 100% antikoncepcia. Chceli sme deti kratko po sebe a otehotnela som az ked som kojila uz len raz denne.

rami300892
8. mar 2024

@lisacka1 Áno a nikdy by ma nenapadlo sa spoliehať na dojčenie ako na antikoncepciu

jaskolka
8. mar 2024

Áno, otehotnela. Dojčenie nie je antikoncepcia.

ivangeline
8. mar 2024

Jasne,4x. ;D

dadka1997
8. mar 2024

@lisacka1 no kojenie nie je ochrana pred neotehotnením, čiže ano stáva sa, že žena otehotnie aj počas kojenia.. ale blbá otazka.. ak mas nechránený sex, je logicke ze otehotnieš , ci kojiš alebo nekojíš.

veronikam33
8. mar 2024

Áno, prestala som kojit v siedmom mesiaci tehotenstva, moja mamka len krútila hlavou, že to svet nevidel, žeby tehotná kojila. No nedala som sa až pokiaľ mi to naozaj nebolo príjemné.

esmee3
8. mar 2024

Ja bohužiaľ nie 😢 a to kojím už len 2x denne ráno a večer, a zatiaľ vždy biochemické. Už 3x za sebou. tak neviem či to s tým má súvis ale som strašne nešťastná 😞

luckajozko21
8. mar 2024

Ano. Dieta kojene na poziadanie, postupne vynachavalo jednotlive kojenia. Pri 2-3kojeniach sa nedarilo. Ked sa kojil uz len pred spanim, tak som otehotnela. Posledne kojenie odstavil v den, ked mi na teste vysli 2 ciarky. Proste ma odstrcil, ze on chce vodicku a nie mlieko. Odvtedy si na kojenie nespomenul. Z nas dvoch som bola ja to co nebola ready :D

arexka
8. mar 2024

Ja som otehotnela az ked som dvojročnu dcérku odstavila uplne dovtedy som mala aj ms divnu zo špiennim niekolkodnovym pred jej začatím mne chybal progesterón mala som ho aj predpisany od doktorky ale nepomohlo to pokial som malu kojila az ked som uplne odstavila pomohol a otehotnela som hneď v mesiac po odstavení bohužiaľ to dopadlo MA 😔 a kyretom o tri mesiace sa nam opäť zadarilo a som v 31 tt tešíme sa 🙂 u mňa kojenie bola antikoncepcia uplna to sme sa snažili s mužom dlho aj plodne dni som sledovala brala vitaminy a nič ale teraz som aj rada budeme mať trojročný rozdiel a myslím že je to super keby mala dcerka menej asi by to bolo odost náročnejšie..ale každá sme ina svokra otehotniela 3 mesiace po pôrode mne to pride zazrak

lenka567899
8. mar 2024

@lisacka1 je smutne že v roku 2024 si ešte ľudia myslia že dojčenie je antikoncepcia..

zuzinka888
8. mar 2024

Kamaratka ano, a zistila az v 19tt . Menstruaciu nemala - ved koji. Prsia boleli- ved koji, chute a unava- ved koji a ma babo. Brucho velke- ved rodila a este sa nedala do formy. Keby nebola objednana na stery tak aj kontakcie by si obhajila- ved daco zjedla co jej nesadlo🤣🤣🤣. Dodnes sa smeje nad jej reakciou ked jej lekar ukazal ultrazvuk a tam kopkajuce babo🤗

stanulienkat
8. mar 2024

Prečo by žena počas dojčenia nemala otehotnieť? Ja sa skôr čudujem, že sa na toto ešte niekto opýta so smajlíkmi na konci.🤔

nevenka
8. mar 2024

Otehotnela som tak 2x, MS som dostala po porodoch po 4-6 mesiacoch, aj ked som dojcila v 1 kuse a aj odsavala a pravidelnejsia bola ako kedykolvek predtym...😆. Otehotnela som, ked prve dieta malo cca rok a druhy raz takto potom, ked tretie dieta malo 16 mesiacov, ale dojceny este bol dost intenzivne.

pabla99
8. mar 2024

@lisacka1 áno moja mama. Ostala opäť tehotná, keď som mala 4 mesiace. Medzi mnou a mladším bratom je rozdiel rok a jeden mesiac presne 😄
Btw. Bola som kojená

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre