Otehotneli ste počas dojčenia?

alenka300
12. jún 2022

Ahojte žienky chcela by som sa opýtať ci niektorá z vás otehotnela keď ešte kojila a dávali ste so pozor pri sexe aspoň tak to tvrdí muž ďakujem za každú odpoveď

nwnw
12. jún 2022

@alenka300 polka mojich kamosiek s detmi 😀

alenka300
autor
12. jún 2022

@nwnw to vážne ..bola som aj u lekára ale ten povedal ze nie som tehotná ale prsia ma bolia no dúfam že mal pravdu ze nie som a stalo sa im ze test im ukázal pozitívny výsledok a potom negativny a aj tak otehotneli

mogaa
12. jún 2022

@alenka300 kojenie nie je antikoncepcia😉spoliehať sa na to že si muž "dá pozor"tiež nie je antikoncepcia😉takže ano otehotnieť môžeš v oboch prípadoch😉 k tým kamoškám - testy nie sú 100%-né, rovnako ak ideš k lekárovi priskoro, tak ti môže povedať že nie si tehotná a ty už tehotná môžeš byť😉

nwnw
12. jún 2022

@alenka300 no dve to zistili az asi po 2m. Nemali menstruaciu a jedna este v 6nedeli 😀.
A jedna ani poriadny sex nic.. len sa poobtieral. Deti su zdrave a to je hlavne 😉

alenka300
autor
12. jún 2022

@nwnw tak o tomto som nemala ani poňatia že sa to takto dá no asi možné je všetko ďakujem za odpovede

katie253
12. jún 2022

@alenka300 samozrejme, že môžeš otehotnieť počas dojčenia. Najprv nastane ovulácia a až potom menštruácia.

sara07
12. jún 2022

úplne kludne a nemusíš mať ešte ani menzes a kludne aj cez tzv neplodné dni, toto ti fakt nikto nezaruči že nie neotehotnieš

didi2102
12. jún 2022

@alenka300 áno napr ja 😄

mauduska
12. jún 2022

@sara07 neplodné dni sa volajú neplodné, pretože sa počas nich otehotnieť nedá...

marticka85po
12. jún 2022

My nedavame pozor a zatial sa nepodarilo otehotniet 😁

alenka300
autor
12. jún 2022

@sara07 no ja mam aj nepravidelnú ms tak uvidím pozdejsie ci mal dr.pravdu že nie som alebo som bola len u neho skoro ako niečo videl

sara07
13. jún 2022

@mauduska ty vole a čo mi potom behá po byte , ufo ???????? v najneplodnejší den podla tých drístov, proste nie každy má nalinkované že xy su plodne atd
nefunguje to , stačí posun atd

sara07
13. jún 2022

@alenka300 pri nepravidelnej vôbec nerieš plodna e neplodne , ale krestanska čast sa bude do krvi totálne hadať že ano a potom ked dôjdu argumenty vytiahnut iné dristy atd
to ani nemá vyznam sa tu natahovat

lenka1993
13. jún 2022

Kamos má rozdiel medzi deťmi necelý rok. Žena jeho tiež kojila a veď nemám mendzes nebudem tehotná 😁.

mauduska
13. jún 2022

@sara07 tak si nemala vtedy neplodné dni, ale plodné.

Môžu sa ti posunúť plodné dni a pokiaľ nepoznáš svoje telo, tak ich považuješ za neplodné. Ale nie sú to neplodné dni. Tvoja nevedomosť neznamená, že tvoje telo pracuje inak.

Nevedomosť niektorých žien ma zabíja. Môžeš mať doma aj 30 detí. Garantujem ti, že ani jedno z nich si nepočala počas neplodných dní, pretože sa to nedá. Čo sa dá, je pomýliť sa. Ale nie spraviť z odumretého vajíčka dieťa.

sara07
13. jún 2022

@mauduska viem presne kedy som otehotnela den , tie dristy ako že nepoznáš svoje telo , jasné len aby nikto anitkoncepciu nežral , vina je žena, že vás baby huba nebolí , za čo sa máte sakra
podla toho vzorca čo máte som mala mať najneplodnejší den, to povedal sám mudr a ano stáva sa ked sa ovulaci pre niečo posunie, či sa posunie prečo sa posunie neznamena že je niekto nevedomá krava
nevytahuj slovička a nevytahuj z kontextu , podla vášho vzorca sa dá otehotoniet aj cez neplodné dni , pokial si nemeria teplotu ale ani tá nie je spolahliva
keby to tak užasne fungovalo ako píšeš stačilo byt osvietena a asistovana reprodukcia by nemusela byt, ved je to také jednoduché nie stačí šukať cez plodne vaše dni
a su baby čo otehotneju prvy druhy den menzesu lebo maju posuntu ovoluciu

mauduska
14. jún 2022

@sara07 dobre, vidím, že tu je to alo hádzať hrach o stenu.

zuzuliennka1
14. jún 2022

@sara07 ked sa ovulacia posunie, tak sa posuvaju aj plodne dni. Otehotniet pocas neplodnych dni je nemozne.
Sama spominas “vzorec”, aky? podla coho vies, ze si urcite nemala plodne dni?
Pripady, ked zena otehotnie cez prvy den menzesu, su vtedy, ked je kratky cyklus, napr. 20dnovy. Aj ovulacia nastava skor, na 6ty den cyklu - co je pocas menzesu v tomto pripade. Pri 28d a dlhsom cykle to vychadza na stred,

kvetinkaaknitevk
14. jún 2022

Dojčila som 1r dcérku .. sex sme mali asi po mesiaici a pól a vraj si dával pozor 😂 v januári mám termín 🙈

alenka300
autor
14. jún 2022

@kvetinkaaknitevk tak gratulujem možné je ozaj všetko

sara07
14. jún 2022

@zuzuliennka1
ale ty nevieš kedy ako a či sa ti posunie ovulacia , vieš to ? nevieš , musela by si chodit napr na sono
krestanska čast delí na plodne presne dni ktore a neplodne dni presne ktoré
čiže podla ich vzorca som otehotnela cez neplodné dni
podla lekárov sa mi posunula ovulacia atd
miešaš hrušky s jablkami

sara07
14. jún 2022

@zuzuliennka1 kecy menzes nebol 20 dnovy ale 30-32
takže netvrd tu niečo čo nie je reálne a nebalamuť tu baby hovädinami len aby nejedli antikoncepciu

maryetta
14. jún 2022

Dojcene s pocatim nema absolutne nic spolocne. A uz vobec to nie je antikoncepcia.
Maximalne to ma spojitost s tym ze zena ktora dojci tej nabehne cyklus neskor. Povacsine. Ale kedze cyklus zacina ovulaciou zena popri dojceni duplom nemusi zistit kedy jej toto zacalo. A ostane tehotna aj bez prichodu ms. Aj take kamosky mam okolo seba. Ja som otehotnela 2x pocas dojcenia. Ale to som uz mala nabehnuty aj samotny cyklus.

mamkalentedkova
14. jún 2022

Neviem vždy pochopiť ,prečo niekto spája dojčenie s pravdepodobnosťou alebo nepravdepodobnostou otehotnenia .Áno ,žena počas dojčenia nemusí mať mebštruáciu,ale rovnako môže ...ja sommpri všetkých troch deťoch dostala hneď po šestonedelí.Ak nemá.menstruáciu,tak je asi šanca na otehotnenie menšia ,ak menštruáciu má ..asi je úplne jedno či dojčí,alebo nie ..šanca na otehotnenie je úplne rovnaká ...

mamkalentedkova
14. jún 2022

Ešte ma k tomuto napadá jedna odpoveď..mám 33 rokov ,moja mama pred 33 rokmi dojčila ..a hádaj čo ? Môj brat je o 11 mesiacov mladší ...Prečo asi ? Lebo dojčenie nienje antikoncepcia napríklad ..

marticka85po
14. jún 2022

@mamkalentedkova ale je to dost na zamyslenie kedze prolaktin ktory je pritomny pocas dojcenia blokuje ovulaciu. A niektore zeny maju problem otehotniet prave kvoli tomu ze ho maju mierne zvyseny aj ked nikdy nerodili.

svetlana16
14. jún 2022

@alenka300 dojcenie nie je antikoncepcia 😅
Ja som tiez otehotnenia bez rozbehnutého cyklu, resp. Cyklus sa rozbehol ale natrafili sme prave v plodne dni a MS nedosla, uz som bola tehotna, najstarší syn mal vtedy 5mes.a bol plne dojceny 🙂(ale my sme sa nebranili druhemu tehotenstvu, bolo to aj cielene, ale aj prekvapenie, lebo som nevedela kedy sa to vobec podarí a ci sa to podarí 🙂)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre