Baby prosím vás, malý ste to niektorá že ste nevedeli otehotnieť a keď vám vybrali cystu alebo zmyzla ste otehotneli?
Švagriná bola vo februári si dať tú cystu odstrániť ....s mojím bratom plánovali druhé ale dáko sa im nedarilo...teraz po operácii neviem čo a ako ale už je máj a ešte nám nik neoznámil že cakaju
Cystu mi nasli este v januari a doteraz to neslo. Ale pila som teraz posledny mesiac alchemilku nediem cistu kyselinu listovu a rano si idem robit test 🙂
@gertys tak isto aj ja pijem a jem kyselinu listovú ale nič no.
@olivia2001 neviem či to bolo úplne kvôli tomu, ale kamoska, dva roky sa snažili, nikto nič nenašiel, išla na hyfosy, ani tam nikto nič nevidel, až na jednu jedinú lekárku, ktorej sa niečo nezdalo a poslala ju na laparku v marci, tam jej našli cystu v maternici a v apríli mala už dve čiarky 🙂) ale zas na druhej strane jej zistili aj zvýšené NK bunky, čože brala aj Medrol. Takze nevieme, či to bolo kvôli tomu, alebo nie, ale pekná náhodička 👍🏼
@olivia2001 skusala si ovulacne testy? Mne to pomohlo sa mi skratil cyklus na 25 dni a aj ovulacia sa posunula
@gertys áno mala som pozitívne a aj tak nič.
@olivia2001 ked by to neslo dlhodobo odporucam vysetrenia. Ja som tiez bola. Paradoxne vo mne problem nie je
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@olivia2001 Mala som cystu aj polypy. Otehotnela som 2x hned na prvy pokus. Nuz len prve tehotenstvo skoncilo potratom v 16tt a aktualne moje druhe tehotenstvo je od 22tt vysoko rizikove a lezim uz 3 mesiace v nemocnici. Povedali mi, ze je velmi pravdepodobne, ze mam oslabenu maternicu aj kvoli predchadzajucim zakrokom, je to ale velmi individualne. Niektore zeny mozu mat problemy, ine nie, kazdeho telo je ine a inak reaguje na tieto veci.