Ahojte baby je tu niektora očkovana dvoma davkami proti covidu? A otehotnela po vakcine? Ja sa preto pytam lebo sa bojim že som ostala neplodna po očkovaní
@michaelabuzova 3 týždne po 2.davke som otehotnela. Mam zdravého chlapčeka 😊
@struhanka vďaka
@sunflower87 Vďaka už som bala obavi
@michaelabuzova kamoska otehotnela tyzden po druhej davke.
Taktiez som otehotnela bez problemov po druhej davke, manzel je tiez ockovany dvoma davkami. Nemate sa coho bat
@michaelabuzova je to uplna hovadina..podla toho co som citala na FB skupine o ockovani tehu a dojciacich zien mam pocit ,ze aj babam co sa nedarilo dlho, sa po vakcine zadarilo.ta neplodnost je asi najvacsi hoax co kto vypustil o vakcine 🤯
@michaelabuzova to myslíš vážne???to kde čítate tieto kraviny?
Prosím ťa nečítaj takéto hlúposti. Jedna známa sa nedá očkovať lebo nechce ostať neplodná...no skoro ma vykotilo 🤦
poznám pár žien, ktoré po vakcíne otehotneli vyslovene hneď (do mesiaca) a to také, na ktoré by človek už tehotenstvo netipoval. Ich kamošky sa už aj potom báli dať zaočkovať zo strachu, že otehotnejú aj ony.
@michaelabuzova ahoj, my 2 roky nic, a 10 dni po druhej davke som ostala tehotna…
takze ja asi ak budeme chciet druhe, sa musim ist ockovat zase 😅😁…
Ale teda ak narazas na hoaxy ockovanie a neplodnost tak ano, je to kvalitna blbost. Odporucam spominanu skupiny na fb ockovanie tehotnych… kde to riadia odbornicky , nie fejsbukovi lekari. Urcite by som sa bala viac dostat covid ako vakcinu, este tehotna, ale kazdeho vec samozrejme 🙂🤷🏼♀️.
@michaelabuzova tiež som nechcela ísť na očkovanie lebo nás strašili že ostanem neplodna ale nakoniec sme to riskli a s manželom sme sa dali obaja zaočkovať. Dva.mesiace po druhej dávke som ostala tehotná ani neviem ako.
@michaelabuzova sestra 2 mesiace po 2.davke, teraz ide v 23tt na 3.davku
tiez mam kamosku, ktora veri tymto veciam, ze ludia su po ockovani neplodni 🙈 ale ako vidim podla tychto komentarov, je to skor naopak 😀
Ja síce nie po tejto vakcine, ale inak dva krát sa mi stalo, ze som do mesiaca po nejakom ockovani otehotnela a to ten druhy krát po 5 rokoch marneho snaženia.....možno náhoda 🙂
Po 6 rokoch snazenia som otehotnela po prvej davke 🙂
Ten kto vypustil tuto blbost netusi o com hovori 🤦♀️
O tak tri týždne po 2 dávke som zistila, že som tehotná :D
@emalka to je super gratulujem. Tiež som odmietala očkovanie ale len koli tomu ze mam vrodenú trombofiliu som sa bála no a snažíme sa 4roky s manzelom a bábo zatiaľ sa nedarí. Teraz sme práve 29.12 dostali obaja druhu dávku tak dúfam že sa podarí tehu aj nám 🙏🙏🙏
2 x anovulačny cyklus po vakcíne (tam som mala aj črevnú chripku) a na 3. cyklus som otehotnela . Anovulacne cykly mám sem tam aj kvôli kojeniu
Dva týždne po tretej dávke som zistila tehotenstvo 🙂)) snažili sme sa 2 a pól roka!!! 🙂 este som len v šiestom prebiehajúcom týždni tak sa modlim, aby to dobre dopadlo…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michaelabuzova Som očkovaná oboma dávkami. Mesiac po 2. dávke som otehotnela.