Otehotneli ste po vakcíne proti Covid-19?

michaelabuzova
15. dec 2021

Ahojte baby je tu niektora očkovana dvoma davkami proti covidu? A otehotnela po vakcine? Ja sa preto pytam lebo sa bojim že som ostala neplodna po očkovaní

struhanka
15. dec 2021

@michaelabuzova Som očkovaná oboma dávkami. Mesiac po 2. dávke som otehotnela.

sunflower87
15. dec 2021

@michaelabuzova 3 týždne po 2.davke som otehotnela. Mam zdravého chlapčeka 😊

michaelabuzova
autor
15. dec 2021

@struhanka vďaka

michaelabuzova
autor
15. dec 2021

@sunflower87 Vďaka už som bala obavi

veronikaszabova
15. dec 2021

@michaelabuzova kamoska otehotnela tyzden po druhej davke.

sofiaj12323
15. dec 2021

Taktiez som otehotnela bez problemov po druhej davke, manzel je tiez ockovany dvoma davkami. Nemate sa coho bat

lienka9
15. dec 2021

@michaelabuzova je to uplna hovadina..podla toho co som citala na FB skupine o ockovani tehu a dojciacich zien mam pocit ,ze aj babam co sa nedarilo dlho, sa po vakcine zadarilo.ta neplodnost je asi najvacsi hoax co kto vypustil o vakcine 🤯

akbara77
15. dec 2021

@michaelabuzova to myslíš vážne???to kde čítate tieto kraviny?

evaachesa
15. dec 2021

Prosím ťa nečítaj takéto hlúposti. Jedna známa sa nedá očkovať lebo nechce ostať neplodná...no skoro ma vykotilo 🤦

spadnutaslivka
16. dec 2021

poznám pár žien, ktoré po vakcíne otehotneli vyslovene hneď (do mesiaca) a to také, na ktoré by človek už tehotenstvo netipoval. Ich kamošky sa už aj potom báli dať zaočkovať zo strachu, že otehotnejú aj ony.

anne_mary2
16. dec 2021

@michaelabuzova ahoj, my 2 roky nic, a 10 dni po druhej davke som ostala tehotna…
takze ja asi ak budeme chciet druhe, sa musim ist ockovat zase 😅😁…
Ale teda ak narazas na hoaxy ockovanie a neplodnost tak ano, je to kvalitna blbost. Odporucam spominanu skupiny na fb ockovanie tehotnych… kde to riadia odbornicky , nie fejsbukovi lekari. Urcite by som sa bala viac dostat covid ako vakcinu, este tehotna, ale kazdeho vec samozrejme 🙂🤷🏼‍♀️.

cassie2323
19. dec 2021

@michaelabuzova tiež som nechcela ísť na očkovanie lebo nás strašili že ostanem neplodna ale nakoniec sme to riskli a s manželom sme sa dali obaja zaočkovať. Dva.mesiace po druhej dávke som ostala tehotná ani neviem ako.

katren
19. dec 2021

@michaelabuzova sestra 2 mesiace po 2.davke, teraz ide v 23tt na 3.davku

ferret95
19. dec 2021

tiez mam kamosku, ktora veri tymto veciam, ze ludia su po ockovani neplodni 🙈 ale ako vidim podla tychto komentarov, je to skor naopak 😀

hopeja
19. dec 2021

Ja síce nie po tejto vakcine, ale inak dva krát sa mi stalo, ze som do mesiaca po nejakom ockovani otehotnela a to ten druhy krát po 5 rokoch marneho snaženia.....možno náhoda 🙂

emalka
20. dec 2021

Po 6 rokoch snazenia som otehotnela po prvej davke 🙂
Ten kto vypustil tuto blbost netusi o com hovori 🤦‍♀️

patusikk
25. dec 2021

O tak tri týždne po 2 dávke som zistila, že som tehotná :D

butterfly333
31. dec 2021

@emalka to je super gratulujem. Tiež som odmietala očkovanie ale len koli tomu ze mam vrodenú trombofiliu som sa bála no a snažíme sa 4roky s manzelom a bábo zatiaľ sa nedarí. Teraz sme práve 29.12 dostali obaja druhu dávku tak dúfam že sa podarí tehu aj nám 🙏🙏🙏

cecilia29
31. dec 2021

2 x anovulačny cyklus po vakcíne (tam som mala aj črevnú chripku) a na 3. cyklus som otehotnela . Anovulacne cykly mám sem tam aj kvôli kojeniu

zuzanabo
12. feb 2022

Dva týždne po tretej dávke som zistila tehotenstvo 🙂)) snažili sme sa 2 a pól roka!!! 🙂 este som len v šiestom prebiehajúcom týždni tak sa modlim, aby to dobre dopadlo…