Otehotneli ste po pôrode i napriek tomu, že ste nemali menštruáciu?

ajka0207
12. apr 2020

Ahojte, zaujimalo by ma kolko vas tu je takych co otehotnelo po porode bez toho aby mali menstruaciu?
Chceli by sme dalsie dieta, ale dojcim a desat mesiacov po porode nemam cyklus, tak ci tam ta sanca?

jany149
12. apr 2020

@ajka0207 ahoj ja osobne nie; ale moja kamoška otehotnela bez problémov počas dojčenia bez menštruácie dokonca 2krat;šanca je určite

janickacrazy
12. apr 2020

@ajka0207 moja kamoška tiež otehu 4 mes. po porode, menštruáciu nemala, plne kojila

veronikaszabova
12. apr 2020

@ajka0207 menstruaciu nepotrebujes, ale ovulaciu.

zuzka8829
12. apr 2020

@ajka0207 presne ako už vyššie píšu baby. Stačí ovulácia. Čím menej budeš kojit tak telo sa začne prebúdzať a najprv príde ovulácia. 🙂

timkao
12. apr 2020

My mame prvu dceru cez umele oplodnenie. Potom som dceru kojila 19 mesiacov. Za celu dobu som nemala menzes. Po odstaveni som cakala kedy mi nabehne cyklus aby sme mohli ist do reprodukcneho centra riesit dalsie babo a hadajte co .... uz mi bolo podozrive ze stale nemenstuujem, potom mi zacalo byt zle a nakonoec som zistila ze som v 8 tyzdni 😍🥰 Jednoducho sme sa trafili do mojej prvej ovulacie a celkom uspesne 😁

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre