Dievcata chcela by som sa spytat, ci je niektora tehotna a uz sa ockovala. Ci je vsetko ok s babom a ako rychlo otehotnela. Planujem babanko blizkej dobe a tolko je informacii, ci skor dezinformacii je vypustenych... Chcela by som sa spytat naozaj realne tehotnych zien 🙂
Jednoducha matematika- ockovanie sa na sk spustilo cca. V novembri rozsiahlejsie. Ak aj niekto otehotnel, tak je teraz nanajvys v 7 mesiaci a ide o jednotlive pripady. Cize este je veelmi skoro hovorit o dopade vakciny....
Neplaste, idem sa dat dnes, nakolko mi nevyslo uz druhe IUI.. Ja vakcine verím, ved to je ako chripkova vakcina, len zamenili virus, mechanizmus je ten isty.. A prestudovala som si aj tie hoaxy.
Moj pripad je sice trochu ojedinely ale podarilo sa mi otehotniet hned po prvej davke. Stalo sa tak po piatich rokoch neplodnosti a doteraz neuspesnej liecbe v CARe. Podla mojho doktora mi mohla pomoct imunitna reakcia ktora nastala, nikdy neviete aky kusok skladacky vam moze chybat, hoci som za posledne roky mala otestovane asi uz uplne vsetko.
A niesom sama, viacerym zenam z for pre neplodne kam chodievam sa postastilo prave v kratkom case po vakcine.
Netvrdim ze vakcina dopomaha plodnosti, to vobec. Ale tvrdenia ktore vravia opak su zalozene na bludoch a strachu ludi. Drzim palce nech je reakcia na ockovanie co najslabšia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne to moja gyn neodporucala vraj zeny ktore v blizkej dobe planuju tehotenstvo by sa nemali dať očkovat mali by sa dat az po porode