Otehotneli ste po očkovaní proti Covid-19?

26. máj 2021

Dievcata chcela by som sa spytat, ci je niektora tehotna a uz sa ockovala. Ci je vsetko ok s babom a ako rychlo otehotnela. Planujem babanko blizkej dobe a tolko je informacii, ci skor dezinformacii je vypustenych... Chcela by som sa spytat naozaj realne tehotnych zien 🙂

lmaca
29. máj 2021

Mne to moja gyn neodporucala vraj zeny ktore v blizkej dobe planuju tehotenstvo by sa nemali dať očkovat mali by sa dat az po porode

vevesh
29. máj 2021

Jednoducha matematika- ockovanie sa na sk spustilo cca. V novembri rozsiahlejsie. Ak aj niekto otehotnel, tak je teraz nanajvys v 7 mesiaci a ide o jednotlive pripady. Cize este je veelmi skoro hovorit o dopade vakciny....

petkasaurus
30. máj 2021

Neplaste, idem sa dat dnes, nakolko mi nevyslo uz druhe IUI.. Ja vakcine verím, ved to je ako chripkova vakcina, len zamenili virus, mechanizmus je ten isty.. A prestudovala som si aj tie hoaxy.

emalka
25. júl 2021

Moj pripad je sice trochu ojedinely ale podarilo sa mi otehotniet hned po prvej davke. Stalo sa tak po piatich rokoch neplodnosti a doteraz neuspesnej liecbe v CARe. Podla mojho doktora mi mohla pomoct imunitna reakcia ktora nastala, nikdy neviete aky kusok skladacky vam moze chybat, hoci som za posledne roky mala otestovane asi uz uplne vsetko.

A niesom sama, viacerym zenam z for pre neplodne kam chodievam sa postastilo prave v kratkom case po vakcine.

Netvrdim ze vakcina dopomaha plodnosti, to vobec. Ale tvrdenia ktore vravia opak su zalozene na bludoch a strachu ludi. Drzim palce nech je reakcia na ockovanie co najslabšia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre