Ahojte. S priateľom sa snažíme už viac ako rok a bábätko a zatedy sa nedarí. Navštívila som doktora a ten má poslal na krvné testy. Zajtra mám ďalšiu visitu a dnes mi napísal že mi nefunguje dobre hypofýza. Zajtra postupnému veget test expert na zistenie príčiny a potom začneme s liečbou. Chcem sa opýtať či má niekdo skúsenosti s hypofyzou že Vám nefungovala dobre a či sa Vám po čase podarilo otehotniet?
Vitex som brala aj pred poslednym stvrtym tehotenstvom a konecne mam doma male babatko ;)
Ahojte tak z testov mi zistili že dva horminy ktoré vyprodukuje hypofýza sa navzájom bijú jeden je slabší a druhý silnejší. Prolaktín mám v poriadku. Dostala som kvapky GUNA-FSH a K2F máte niektorá s vás skúsenosti s týmito kvapkami?
No a od 25.02 začínam chodít každý týždeň na injekcie takze sa modlim aby sa všetko dalo do kopy a ja s manželom sa dočkáme prvého bábätka 🙏
@domininini ahoj áno brali mi len krv a skrýva zistil že dva hormóny ktoré mám zvýšené sú práve vyprodukovanie s hypofýzy. A po 3 mesiacov liečby som zostala tehotná takze liečba pomohla.
Pozri na nete čo je vega expert test. Je to najrýchlejšía Metoda kde zistia ďalšie príčiny a zdravotné problémy
@domininini môj gynekológ mal ten stroj takze on mi spravil ten test. Nie každý ho má keďže na trhu neni najdlhšie a neni najlacnejší. Skús pozrieť na Google kde a či sa dá ten test spraviť na Slovensku. Mne zostil s toho testu že začínam byt alergická na laktosu čo mi potom potvrdil aj alergológ. Pak že mám veľmi nízke libido. Že mám vnútornú infekciu mechúra čo tiež nemusí vyť navonok vidieť. Takze veľmi veľa veci mi zistil ten test
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mas zrejme zvyseny prolaktin... Treba upravit hladinu a snad sa ti hned podari otehotniet... Mozu to na to predpisat lieky napr parlodel alebo su na to aj bylinky... Napr vitex... Ja som mala zvyseny prolaktin a nechceli s tym nic robit... Ze az ked bude opakovane vysoky, budu to riesit... Tak som si nasadila vitex a, cudij sa svete o dva mesiace som bola tehotna... Bohuzial to nedopadlo dobre, ale vitex u mna zafungoval.. A poznam minimalne jednu babu, ktora mala zvyseny prolaktin a taktiez zacala brat vitex a do dvoch mesaicov otehotnela a dnes ma uz rocnu dcerku... Ale mozno mas nieco s hladinou fsh alebo lh ktore tiez suvisia s hypofyzou...