Začali sme sa pokúšať o babo . Otehotneli ste niektorá hneď na prvý krát?
ano na prvy krat 🙂
ano
prve nie a druhe ano. pravdepodobnost normalneho zdraveho paru na otehotnenie pocas cyklu je okolo 20%, cize nie je to uplne bezne ale stava sa 🙂
ano.
Ano
Nie, po 6 mesiacoch
Áno trikrát na prvý šup, keďže som si sledovala ovulaciu.
Povedali sme si, že ideme na plno, však môže to trvať aj niekoľko mesiacov, rokov, kým sa zadarí.
Do 2 mesiacov som mala pozitívny test.
Áno, viac krát hneď na prvý krát
Ja nie, ale známa pri strate panenstva.
Ja ani raz vždy až po roku snaženia 🥴
až po 6 rokoch
2 x pri "davani si pozor", 3 x planovane na prvy sup
Prve ano, druhe po vyse roku
Ano, 2x hned na prvy sup, a to som v jednom pripade brala antikoncepciu a druhy krat bolo asi tyzden po vysadeni antikoncepcie.
Áno, na prvý krát 😊zatiaľ naše prvé budúce😊
Ja bohužiaľ nie, ale moje dve sesternice áno, nečakane a neplánovane 😁
Ahoj, áno, dvakrát 🙂
V oboch prípadoch som sa riadila ovuláciou 🙂
Ahoj tiež áno 🙂 ale ja som vedela že mám Ovu lebo som išla na gyndu a povedala mi že dneska je ten najlepší deň tak sme išli na to a teraz som 31 týždeň 🙂
Ano 2x, ale bez stresov. Ziadne ovulacne testy a sex s tym, ze si ideme urobit decko. Jednoducho sex aspon raz za den ako bolo vo zvyku.
Prvé po roku snaženia, druhé cca pól roka ale prvé bolo naplno, druhé tak že ako bude tak bude 😀 lebo veľmi sme nemali ako plánovať pri malom 😀💁♀️
Druhé na prvý raz, prvé trvalo 4 roky
Ano
Ano. Z 5 tehotenstiev boli 2 planovane a na prvy sup. Dr ma chcela poslat po 2 dvoch abortoch na imunologiu ale sa mi nechcelo a po odkrvacani po druhom aborte som hned otehotnela.
4x ano 🙈
Áno, hneď na prvý šup 😄 Povedali sme si teraz v marci cez ovuláciu že veď teda skúsme a o dva týždne na to som už mala dve čiarky na teste. Aktuálne som v polovici 🤰🏻
Áno na prvý šup po vysadení ant.
Ano, ja tiez na 1.x
fííha... v mojom okolí poznám len 1 prípad... pre ostatných mojich známych a blízkych a rodinu to bolo dlhé trápenie..
aj my až po 1,5 roku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja ano, 2x na prvy krat , plánované obe deti.