Ahojte. O prvé bábätko sme sa snažili 2 roky. Až keď sme zaradili určite doplnky výživy a tabletky, tak do 3 mesiacov sa ukázal pozitívny test... Momentálne plánujeme druhé.. nachystali sme sa na to tak isto ako pri prvom, čiže všetky tie doplnky, lieky... Mám trochu strach, či to bude stačiť, a či sa znova nebudeme trápiť dlhšiu dobu.
Sú tu ženy, ktoré nevedeli prvy raz otehotnieť, a pri druhom to išlo bez problémov?
ja som 2 x otehotnela na prvy cyklus, ale druhe tehu skoncilo ako MA a potom sa mi uz otehotniet nepodarilo. skusali sme asi 2r. neviem co sa stalo,a le uz mam dost rokov, tak sme sa na to vykaslali.
no v skupine pri prvom tehu sme mali mamicky, ktore boli pri 1.tehu na umelom oplodneni a 2x otehotneli ani nevedeli ako. jedna mala prveho chlapca a nasledne aj druheho., ani neviem aky je medzi nimi rozdiel a dalsia mala po 1,5r dceru po prvej dcere a potom dokonca za dalsie 2r dalsiu dceru, a teda to uz boli prirodzene tehu.
Ani nie...prve sa podarilo po 3 rokoch..druhe po roku
Prvé sa podarilo po roku a druhe po 2 rokoch.. Druhé ale neskončilo úspešne a tak som zas na štarte pripravená odbehnúť svoju trať a prísť do cieľa.
prvé sa nám podarilo po 11 rokoch a druhé keď malo to prvé 4 mesiace, nerátali sme s tým, že sa nám môže tak rýchlo zadariť keď na to prvé sme tak dlho čakali a bol to skôr taký zázrak.
Na prvé sme čakalai takmer 4roky,kým sme ho držali v náručí aj to po liečbe Duphasotnom.druhé sa zadarilo keď mal 9mes. prvý ale žiaľ v 5tt aj spontánne odišlo ďalšie zas keď mal 1,5roka odišlo v 6tt spontánne potom keď mal 2roky som otehtonela po užívaní Inofloliku a braní Duphastonu aby neodošlo a tak máme už 9,5ročného prvorodeného a druhorodený je už o 2mes. 7roční.po druhom som bola tehtoná keď mal druhorodený 4roky žiaľ odišlo v 10tt som musela na kyret,elbo nebilo srdiečko a proste telo nechcelo vylúčiť :/. V hĺbke duše túžim mať ešte jedno,len momentálne ja som živiteľkou rodiny,keďže manžel prišiel o prácu v marci,si tu nevie nájsť prácu kde by mohol v prípade že by mama nevedela byť z deťmi keď ja som na smenách ostať snimi doma tka má momentálne niečo ako brigádu 2hod. zmluvu.Tak zatiaľ odkladám. čo sa týka tretieho dieťatka,kým sa mu nenaskytne práca ktorá by nás uživila a ja by som mohla na pn prípadne nechať prácu. Lenže i to by som musela vyčkať do 13týždňa či by ostalo pre istotu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kym sa nam podarilo 1. dieta preslo 8 mesiacov, 2 biochemicke tehotenstva. Teraz cakame druhe dietatko a podarilo sa na 2. cyklus.