ahojte ..chcem sa popytat na ovulaciu ....ja mam nepravidelny cyklus...no moja otazka je ci sa vam podarilo otehotniet aj napriek tomu ze ste nemali tu ovulaciu.,..teda takto mi sme sa snazili po prvy krat teraz no bolo to na 28 den...tak ci mame neaku sancu alebo nie.... dakujem vam za odpovede
zuzanka dakujem velmi pekne za in..no to bolo po prvy krat takze ani necakam ze nieco bude lebo to bolo dost neskoro....a zasa nechcem to prehanat proste v tedy ked mame chut na sex tak v tedy....a ty si tehu?
@milagrosss20 bez ovulacie neotehotnies,,,teda myslim v case ked nemas ovulaciu....
@milagrosss20 ahoj, bez ovulácie bohužiaľ neotehotnieš,ale ak si naozaj presvedčená,že ju nemáš,choď dokymu a on ti dá na to lieky.Ak si nie si istá,kúp si ovu testy-dá sa aj tu na MK, meraj teplotku a možno budeš prekvapená. Ozaj kontroluje aj hlienik-počas ovu je ako blielko. Veľa šťastia
@milagrosss20 teraz neviem či som to dobre pochopila,ale ak nie a myslela si to,že máš ovu normálne - otehotnieť sa dá len počas ovu.
anlady ...takto som to mala na mysli ze mi sme sa pokusali s mojim teraz no v nespravny cas lebo to bolo 28 d cyklu...cize ovulacia nepripada do uvahy vobec...apson si tak myslim lebo ja mam msky vseliaku a vzdy mi bud meska alebo pride nacas....takze sama neviem ako ju mam vobec....a ja som sa pytala ci vam podarilo otehotniet aj naprik tomu ze ta ovulacia nebola...asi som to zle napisala...Cize ked je ovu tak je hlien biely?nie priesvitny?ako fakt ja neviem take veci a mamy sa nieco take pytat to je take no
@milagrosss20 za pravidelnu menstruaciu sa povazuje taka, ked dochadza pravidelne k ovulacii. to, ze mas cyklus raz kratky, raz dlhy, este nemusi nic znamenat. a aj ovu mozes mat niekedy skor, niekedy neskor. Najlepsie je poradit sa s lekarom, ten ti presne odsleduje, ci mas ovu alebo nie. a mozes si zacat merat aj bazalnu teplotu, podla toho najlepsie spoznas vlastny cyklus
@milagrosss20 bez ovulacie, teda bez dozreteho vajicka neotehotnies... A preco myslis, ze ovulaciu nemas? To, ze je cyklus nepravidelny, este nemusi znamenat, ze neovulujes...
@milagrosss20 tak otehotnieť môže hocikedy. Neviem či si už niečo počula o vyprovokovanej ovulacii. JE to ovulacia zo vzrušenia.. Neviem ako je to vedecky možne ale počula som to už viackrat. Mne teraz napr vychadza podla velkosti embria iny datum splodenia ako som mala ovulaciu zachytenu ovutestom. A doktor mi tvrdi že smerodajny je ultrazvuk. Tak si to neviem vysvetliť inak len že ta ovulacia bola nejako vyprovokovana. Takže ja si myslim že otehotnieť možeš aj ked si mysliš že ovulaciu nemaš.
@milagrosss20 myslela som ako vaječné bielky-čiže taký ťahavý a prisvitný
@milagrosss20 áno ja som už na konci druhého trimestra o tri mesiačiky sa má maličký narodiť
Blahozelam zuzu nech ste zdravy :D
Baby ja som si tu citala neake tie temy a docitala som ze je mozne otehotniet aj napriek tomu ze som nemala poh.styk v tedy ako su plodne dni...teda ako ja ked som mala na 28 den,,,,,cize tym ze ju mam nepravidelnu tak som mohla mat v tedy plodne dni ale neviem ci som ich mala tak neviem potom...
zabudla som to kedy by som mala skusit testik pokial mi nebude meskat?
@milagrosss20 ty ovulaciu mas aj ked mas nepravidelny cyklus, mozu sa ti posunut plodne dni aj pocas menstruacie tak na reci, ze pred ms sa neda otehotniet by som nespoliehala. a bez ovulacie sa otehotniet neda, je to vseobecne zname, vedecky podlozene, videla som to cierne na bielom dokonca mi to dnes lekar povedal. a este otazocka ty chces byt tehu ci? ked ano nech ti to vyjde s nepravidelnou ms to nemusi byt problem, proste si uzivajte stale
@anlady ahoj, zaujimalo by ma ake jej na to da lieky? nevies o tom nieco blizsie? mne bolo poedane, ze lieky sa nasadia az vtedy ked chce byt zena tehotna..comu nechcem verit ale nechem ani podcenovat lekara. jediny liek ktori nasi lekari cest vynimkam uznavaju je antikoncepcia, co sa ale vylucuje s otehotnenim.
@lejduska
@vejula ono vraj sa moze stat ze sa uvolni vajicko ked mas orgazmus...nie je to pravidlo ale moze sa to stat...
@milagrosss20 ja mam cyklus od 28-40dni a bola som 2x tehu, nikdy som nepocitala plodne dni ani neviem kedy mam, proste ak chces mimi tak !sexuj" ked mate chut... zvycajne je to tak ze ked ma zena chut na sex tak ma plodne dni...
@lejduska no neriesilo, lebo to sa stava len obcas a ked si baby meraju teplotu a sleduju plodne dni a neviem co vsetko cele mesiace a nic... ved k tomu aby si otehotnela nestaci ovulacia... musi sa vajicko aj oplodnit aj spravne zahniezdit aj uchytit a udrzat sa ---to je kopa roznych veci...
@milagrosss20 este poznamocka pises ze ste sa snazili prvykrat a uz riesis ci si tehu alebo nie...moja nerob to, fakt to myslim dobre psychika je polovica uspechu...uzivaj si snazenie a na tehu mysli az ked uz ti bude fakt dlho meskat po pol roku ci roku snazenia by si mala konzultovat s dr ale dovtedy je cas...
@zuzkat1 no niekedy to byva tak. a v mnohych pripadoch aj ti co si planuju babo a snazia sa nakoniec im vyjde nahodne. celkom ti verim lebo teraz pises s druhou babou, tiez som otehotnela pocas menstruacie nie je to az take stopercentne ale jedine tak to vychadza, posunuli sa mi plodne dni kvoli skratenym cyklom a s priatelom sme velmi dobre vedeli kedy a ako sme to robili..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milagrosss20 šancu máte stále len treba skúšať čo najčastejšie a netreba na to tak intenzívne myslieť lebo je to fakt aj o psychike, čím viac pokusov, tým väčšiu šancu máte tak hlavu hore, veď si žena, držím Vám palce, aby sa to čím skôr podarilo