Ahojte, ma niekto skusenost s polypom a otehotnenim?? Som 2.ms po kyretazi, po menzese som dlho spinila a lekarka nasla 1cm polyp, zatial vyckavame dalsie 3menstruacie ci ho nevyplavi aby som nemusela ist zas na zakrok a zatial sa mame pokusat otehotniet kedze chceme druhe babato 🙂
@rejmonz ahoj, ono ten polyp moze aj narobit komplikacie pocas tehotenstva. Mne ako ho zistili, tiez maly, isla som na vybratie hned.
@petkasaurus tiez zvazujem, ze ak to tam.bude po najblizsej ms dam to radsej rovno vybrat a na zazraky cakat nebudem :D
@rejmonz ja som mala polyp- bola som si dať vybrať- doktor neviem co vybral, lebo na ďalšie kontrole mi môj gynekológ povedal, že je tam stále- mala som ísť vybrať znovu, ale medzitym som otehotnela - mala som bezproblémové tehotenstvo.
@katulkagajdos dakujem a robili k tomu aj kyretaz rovno ci len akoze odcvakli polyp a hotovo?
@rejmonz odstraňovat sa mal len polyp
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rejmonz Ja som mala polyp a doktor povedal, že ak do 3 mesiacov neotehotniem, tak sa vyberie. S tým že mi predpísal tabletky aby nerástol. Ale aj tak mi ho potom museli vybrať, lebo sme neplánovali dieťa.