Otehotneli ste hneď po vysadení antikoncepcie?

21. sep 2020

Ahojte dlho som tu nevidela takúto tému tak sa chcem spýtať či tu je niekto kto otehotnel hneď po vysadení ? Alebo Vám naopak cely cyklus rozhadzala ?

veronikaszabova
21. sep 2020

Pri prvom synovi - antikoncepciu som brala 7 rokov. Po vysadeni prisiel menzes zo spadu hormonov, dalsi uz neprisiel 😁
Pri druhom - do roka od vysadenia (ale tam som mala zdr.probl.)

ibrunova
21. sep 2020

ja tak isto, raz prišiel a potom už nie.

janka95
21. sep 2020

Ja som brala antikoncepciu štyri roky. 3 dni som ju mala vysadenu a na prvý šup. =D

hettinka
21. sep 2020

Áno a hneď aj potratila. Za 2 mesiace zasa, potom pol roka nič, nakoniec vyse 8 mesiacov snaženia, hoci cyklus som mala normálny.

denden77
21. sep 2020

ja som si dala par mesiacov cas, nech sa telo trosku ocisti.. a potom na prvy sup..

tami2014
21. sep 2020

Ja som otehotnela na prvy sup hned po vysadeni.

ronny182
21. sep 2020

Ja som otehotnela 4. mesiac od vysadenie, ale bez snaženie alebo plánovania s partnerom pracujúcim v zahraničí (rozumej 3 týždne preč, jeden doma) 🙂

renatka1985
21. sep 2020

druhy cyklus po vysadeni sa zadarilo.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. sep 2020

@lubka261 to mi je veľmi ľúto :( mne vravel doktor že to je len mýtus tak bohvie čo si mala s telom :/ dúfam že bude dobre .

giuli
21. sep 2020

Po vysadwnni Hak prisla Ms a dalsia uz nestihla, r.2019 a mala som 43r.,no tehu skoncilo v 9tt MA

karin04
21. sep 2020

Vysafila som HAK no stale sa snazime o babo :/ zatial sa nedari

dominikaakinimod
21. sep 2020

rok a stvrt z toho tri mesiace brania inofolicu 😊

oblecenie99
21. sep 2020

Áno, hneď po vysadení, dieťa bolo plánované ale aj tak ma to zaskočilo, že sa to podarilo hneď .. kee sme boli na svadobnej ceste,a skúšali sme to len raz "na ostro" náhodou aj viem, kedy presne sa malý "podaril" 😂

grandzero9
22. sep 2020

u kazdeho je to asi ine. Ja nemam s antikoncepciou moc skusenosti, ale sestra ano. Ta ju dlho uzivala. A vitaminy zacala uzivat este pocas toho jak brala aj antikoncepciu. Posledny mesiac, co ju uzivala, tak si kupila femibion a sucasne to brala a po vysadeni styri mesiace a uz mi volala natesena, ze jej meskaju a ze test dve ciarocky ukazuje 🙂

marylinmary
27. sep 2020

Juuuj nam to trvalo, ale ked som si zacala davat vitaminy, tak to prislo 🙂
Najma cim viac sa clovek na to sustredi tym mam pocit, ze si to od seba odhana.

autor
27. sep 2020

@marylinmary my chceme zacať po dobrati poslednych dvoch "riadkov" antiky a velmi sa bojím , že ked to nepojde tak to bude mat dopad na psychiku lebo som taka že vsetko chcem hned teraz a toto je take no :/ uvidime dufam že sa zadari 🙂

esyco123
27. sep 2020

Tak sa daj v prvom rade dokopy psychicky. Každé telo je iné. Ja po 7.rokoch HAK vysadila som v januári - v apríli tehotná. Potom po 5.rokoch HAK tiež vysadila v januári a v marci na prvý a jediný (ne) pokus - už bude mať za chvíľu 7 rokov.😀
Takže hlavne kľud a pohoda.

autor
27. sep 2020

@esyco123 Ja psychicky som uplne v pohode len tajne dufam že sa nam zadarí skoro , lebo ked vidim čo pišu ostatné ženy že napríklad až po 8 rokoch tak to by som si to asi skocila :D

marylinmary
27. sep 2020

Len je pravda, ze ked beries este tabletky, tak si skus aj vitaminy nasadit, ze vtedy je to lepsie, ked podporis to aj takymto stylom.
To myslim, ze by si nebola ani prva ani posledna, co sa tyka tej psychiky, to kazdu nas zlomi ked sa nedari. Ale treba verit a mysliet pozitivne a ono to pojde 🙂

autor
27. sep 2020

@marylinmary keby viem aké vitamíny :/ gynekológ mi povedal že je ich plny internet a ja ako niekto kto chce prvé babo nemá vôbec ani potuchy aké vitamíny treba užívať 🙂

karin04
28. sep 2020

@marylinmary ake vitaminy prosim ta si zacala brat?

marylinmary
30. sep 2020

@karin04 vitaminov je fakt vela, to je pravda. Podstatne je ale pri doplnku pozerat na zlozenie ake vitaminy konkretne obsahuje. Treba kyselinu listovu, c vitamin, b vitaminy, cholin, metafolin 🙂 Pri Jurkovi som si kupila Femibion 1 na zaciatku ten obsahuje toto vsetko co je treba 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre