Otehotneli ste dva mesiace po akútnom cisárskom reze?

lead16
7. jún 2014

Ahojte. Chcem sa spýtať je tu niektorá, ktorá otehotnela dva mesiace po cisárskom reze? Chcem sa spýtať ak sa niekto nájde ako prebiehalo tehotenstvo a pôrod? Moja mama mala brata cisárskym 16.3.1992 a sestra sa narodila 24.2.1993 spontánne. Takže otehotnela snáď hneď po sestonedelí. Nám dieťatko zomrelo a chcela by som o druhé sa začať snažiť čo najskôr kedže aj na prvom sme pracovali rok. Ale kedy sa zadarilo skôr tak sa chcem troška informovať. Lekár mi povedal, že vtom problém nevidí, že keby som rodila do roka budem akurát viac sledovaná. Kočky poradte prosím ak ste to tak niektorá mali. Ďakujem

m.i.r.i
7. jún 2014

@lead16 skus prist do skupinky
https://www.modrykonik.sk/group/2408/
ak uz nie si
Je nas tam skoro 1500 co sme rodili sekciou a su tam mamicky co rodili uz o rok ci rok a pol po cisarskom...

curious_george
13. júl 2014

manželka otehotnela 3 mesiace po cisarskom, teraz v juni porodila zdrave dievcatko, tiez sekciou, pre istotu, lekari nechceli riskovat.

wera.g
13. júl 2014

neviem, ja by som tak skoro neriskovala, osobne by som počkala, je to predsa rana a tá potrebuje istú dobu na zahojenie, predsa len sa maternica naťahuje a zväčšuje.. ja po cisaráku som, otehotnela som znovu po viac ako 2 rokoch a to som sa pre istotu dr pýtala, či to nie je riskantné.. samozrejme nič sa nemusí stať, ale ja by som neriskovala a tých pár mesiacov počkala 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre