Ahojte s priateľom sa už dlhšie snažíme o bábätko ale nedarí sa máte teda niekto skúsenosť že ste otehotneli aj jeden deň pred menzesom? Ďakujem.
Prvé dieťa 5 dní pred MS. Druhé 1 mesiac meškania MS. Možné je všetko.
Da sa otehotniet 1 den len pred predpokladanym menzesom. Treba si odsledovat ovulaciu.
Neexisuje. Je to zdlhave na vysvetlovanie. Skusim jednoduche prirovnanie: Mozes vystupit na Rysy v lodickach???
Ja som otehotnela posledny den ms
Snazili sme sa 2 roky
@zuzanaete takže je možné že môžem otehotnieť aj pred MS hej ?
Realne den pred MS nie je mozne zostat tehotna, lebo ked by aj vtedy prebehla ovulacia, tak 1 dnova lutealna faza nestaci, aby sa vajicko udrzalo. Ak niekto povie, ze otehotnel den pred MS, tak jedine pred tou predpokladanou. Ze si neodsledoval ovulaciu a ta prisla neskor, ako predpokladal. Ak by zena v takomto pripade neotehotnela, tak cca o 14 dni dostane menzes a hovorila by, ze jej meskal menzes. Realne by vsak nemeskal, len cyklus by bol dlhsi z dovodu neskorsej ovulacie.
otehotnieť môžeš počas ovulácie.
@zuzanaete povedz môjmu synovi, že nie je reálny 😉
@zuzanka.zuzu nikto nepovedal, že nie je reálny ale z medicínskeho hladiska nie je možné otehotnieť mimo ovulácie- mimo toho, že sa zrelé vajičko uvolni z folikulu. Spermia nemá ako oplodniť vajíčko bez toho aby bolo pripravené. Ty si kľudne mohla mať posunutú ovuláciu, čo môže potvrdiť LEKAR a vyšetrenie, spermie prežiju za vhodných podmienok 7 dní v tele ženy, to je všetko čo ovplyvnuje otehotnenie ale opäť opakujem bez zrelého vajíčka to nie je možné a ono dozrieva iba počas ovulácie 😉
@kornelies ja nemusim -to skor ty si opras biologiu ... otehotneniet sa d aj pocasmenstrucaie nielen pred ci po ...https://sk.clearblue.com/mozete-otehotniet-poca...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som otehotnela posledný deň ms.