Zdravim ostali ste tehotne aj pri vyšsšiej vahe ??? Alebo je to problem mam 160cm a 90kg??
Ja nie, ale poznám veľa žien, ktoré áno 🙂 držím ti palce ❤️
Ja až po schudnutí aspoň polovice mojej nadváhy. Spolu s manželom sme držali Dukanovu diétu a pridali trochu pohybu. Je dobré tú váhu znížiť pred otehotnením, potom je menej stresu pri priberaní v tehotenstve. 😉
@holenka555 moja kadoska mala 130 kg
@holenka555 mam 161 cm, pri dcere som zacinala s vahou 89kg,rodila som 97,schudla na 83. Po 3r so synom som zacinala 88,rodila 103,aktualne 90kg 3m po porode.tehotenstva ale boli po ivf kvoli inym problemom
@holenka555 167cm a 97kg som mala
Moja kamaratka,dr ju upozornila,ze aj kvoli vahe sa im nedari. No nakoniec po 2r sa podarilo. No ona mala vahu okolo 120kg a vysku 175cm. Teraz vazi asi 140 a chcu este jedno,no uz 4r sa im nedari
Ano
@holenka555 ano mne mam 170 cm a 104kg
@holenka555 áno
@pallacinka29 tazko,ale neprizna si,ze ma problem. Ona nevie z coho pribera. Len je schopna za den vypit 2z5l flasu coly, jej vecera po 22 je peceny bocik,slanina a pod. Mam ju rada,je to dobra kamoska ale zatvara oci pred tym problemom
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@holenka555 áno