ahojte baby chcela som sa len opytat ci sa niektorej stalo ze dva dni po MS otehotnela 🙂 uz dlhsiu dobu sa snazime o babatko nechcem byt taka ze si stale sledovat a kontrolovat plodne dni atd nechavam to plynut 🙂 preto by ma zaujimalo ci mate niektora takuto skusenost tesne po MS s otehotnenim dakujem krasne za vsetky rady ❤
Ja som tak otehotnela uplne tesne po ms, ze predchadzajuci den som ju este mala
Ahoj, ja som napríklad otehotnela tesne pred MS. Keď som si robila aovulacne testy v strede cyklu nikdy mi neukázal ovulaciu, už som bola nešťastná že ju vôbec nemám a tak som testovala celý mesiac a zistila som že ju predsa len mám ale tesne pred MS. Takže určite je možné že ty ju máš tesne po MS.
@guma6 vazne ? 🙂 super bodaj by to bolo aj u nas tak
@maj98 neviem radsej si uz tie testy ani nerobim :D ako keby som mala byt potom sklamana 🙂
môže...nie je to bežné, ale stať sa stane....Tiež sa mi stalo že som neplánovane otehotnela mimo termínu vypočítanej ovulácie - pravidelný cyklus....dcéra chodí do 6 tr.
Ak to teda nekontrolujes takto neries, stat sa stane, ale bezne sa to nestava..
moja známa ma obidve deti takto počaté
@janettdamian tak možno nejaká šanca je 🙂
Ja som s druhou dcerou. otehotnela 3 dni po ms. Viem presne, potom bol manzel mimo domu.
teraz ma napadlo, na jeden prípad z okolia. Páru sa dlhšie nedarilo, tak už neviem či lekár, alebo kto im poradil, že nech skúsia cez menzes. Až vtedy otehotnela.
Ja som otehotnela deň-dva po menštruácii. Prvýkrát. Všetko je možné.
Vajicko v tele ženy vynimocne prezije aj 3-4 dni, cize logicky ked si mala cca 7dni ms a 2 dni potom ste mali sex a vajicko prezije 4dni kym zena ovuluje tak to spocitaj a je to tak ci tak v strede cyklu na ten 13-14dc, nemusi to byt tak ze zrovna v den ked ste mali sex, 2 dni po ms si mala aj ovulaciu. Vajicko musi dozriet
@dadus_ka vajicko v ziadnom pripade nie je schopne oplodnenia 3-4 dni 🙈😳
@ada309
@veronikaszabova ano chcela som napisat spermie ze mozu prežiť nie vajicko
moja kamaratka ma ovulaciu hned po menzese. Takze mozne to je, drzim palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze sa stat, niekedy moze byt posunuta ovulacia....ale je to skor vynimocne tak kratko po mrche...za dva dni vajicko nedozreje