Ahojte chcem sa informovať mate niekto skúsenosti s týmto liekom otehotnela niektorá hneď v prvom cykle? Ďakujem
ja nie..
@deean ako dlho sa snažíte? Máš nejaký problém ze sa nedarí? Ja mam pcos
@jaruska_12 skoro rok sa nedarilo (nedozrievali vajicka ), prvy cyklus clostil zabral
Mam pcos a druhy cyklus s clostilom. Cakam ovu ak bude
@veronikaszabova super to ma teší dúfam že zaberie aj mne, ako to prebiehalo celé? Myslím dávkovanie snaženie testovanie
@elinosar držím palce 👍♥️
@jaruska_12 davkavanie uz presne neviem, je to uz vyse 6rokov. A testovala som vzdy az vtedy, ked menzes neprisiel.
@jaruska_12 nám pomohol
@eriksonka1234 za akú dobu? 🙂
@veronikaszabova dúfam ze pomôže aj nám
Ja 😉
@kleopatra114 super, ako to prebiehalo celé? 🙂
@jaruska_12 vyse rok a pol, pricina zatial nezistena, cakam na vysledky z CAR, muz ma spermiogram ok. Ja hormony v lete ok, ovulujem, vajicka praskaju.... a stale nie som tehotna 😢
@deean och to mi je ľúto budem držať palce nech sa čím skôr zadari ♥️♥️♥️ ja už jednu dcérku mam 7 ročnú a síce sa mi minulý rok podarilo otehotnieť bola s toho anembryomola čiže skončilo to kyretom a od vtedy nič a okolo každý tehotný 😪😪
@jaruska_12 hovor mi o tom... uvidime po tomto cykle, mala by som ist za gyn dohodnut laparo na zistenie priechodnosti vajcovodov, po vysledkoch z CAR.
@jaruska_12 drzim palce aj ja tebe🍀🥰👌🏼
@jaruska_12 dakujem. Budeme si drzat palce navzajom 🙂
@elinosar jasne budeme nech nám to čím skôr vynde, nech mame bábätká zdravé a šťastné ♥️
@deean ďakujem aj ja ti silno držím palce 🥰♥️👍 nech ešte tento rok k nám pribudne prírastok 🙂
@jaruska_12 na druhý mesiac som už zostala tehotná
@eriksonka1234 wua tak to dobre zabralo a chodila si aj na folikulometriu 👍👍👍🥰?
@jaruska_12 My po 4 rokoch neuspešne pokusy IUI, IVF... ako pauza medzi IVF mi skúsil nasadiť gynekolog a aktualne vďaka nemu čakame dvojičky. Za nás malý zázrak❤
@jaruska_12 áno aj 20.4 som bola, vtedy mi tvrdil ze u mňa tehotenstvo momentálne nie je možné, lebo mi nedozrievali, v tom čase som bola už 5 dní tehotná. A viem to presne😊. Aj pre nás obrovský zázrak, ktorý má už 14 rokov
@eriksonka1234 to fakt? 🙂 super to je zázrak ♥️snáď aj u nás sa po šťastí 😊
@katkaba1 a ako dlho si ho užívala? 🙂 inak gratulujem veľa veľa zdravíčka posielam ♥️
@jaruska_12 ja som užívala počas 5 dní 1tb denne. V auguste 2019 sme mali posledný KET ale nevyšiel, september som mala hysteroskopiu a sme sa dohodli s mužom, že si dame pauzu do konca roka nech si vydúchneme už trochu. Gynekolog ma 'prehovoril' aby sme skusili po hystero... a vyšlo na prvý pokus a hneď dvojnasobne😁❤ je to vedľajši učinok lieku..ale nevadi, ako sa povie : 2 muchy jednou ranou a už viac rodiť nemusim😂
Držim palce🥰
@jaruska_12 ahoj, ja ho začínam brať v piatok prvýkrát, tak dúfam, že dopomôže. Potom ma čaká IUI.
@jaruska_12 ja som nemala ani menštruáciu , ani ovuláciu dlhy čas , diagnoza polyc. Ovaria. Pól roka som brala utrogestan , potom mi dal doktor clostyl na 5 dni , folikul narástol na 2,5 cm a na druhý deň mi pichli pregnyl a do 30 hodín prebehla ovulacia .
@jaruska_12 ideálne by bolo, ak by si brala clostylbegyt a tvoj gynekológ ti potom urobil ultrazvuk. Tak by videl či máš ovuláciu, koľko vajíčok, veľkosť a vie povedať kedy sa presne máte snažiť. U nás to vyšlo, žiaľ v 8tt prestala akcia srdiečka a zamlčaný potrat. 😥 Potom sme si to zopakovali, pichli mi injekciu na vyvolanie ovulácie a o necelé 2 mesiace rodím. 😊 Držím palce nech to vyjde. ✊🏻😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jaruska_12 mam, 2 cykly, nic 😏