Chcem sa Vas spytat ci ste otehotneli po metode hyfosy a za aku dobu?A ci ste po tejto metode nedostali skor menzes?Ja som mavala pravidelny a teraz som po tom zakroku dostala na 25 den hnede slabe spinenie zatial.
Ja som strasne zvedava to nikto nema nejaku skusenost kto by sa ozval 🙉
Ahojte. Ja mam zase pridpad ze mi menzes po hyfosy meska...aj tak mam nepravidelny ale uz je to 37. den a nikde...lezie to na nervy
@siska266 ahoj, ako to dopadlo nakoniec??? Viem, že je to už stará diskusia, ale zaujímalo by ma ako to nakoniec dopadlo... Mám asi 2 tyzdne po hyfosy a dnes na 28 DC som dostala len slabé krvácanie, skôr spomenie... Je to normálna reakcia po hyfosy?
@88matulka88 Ahoj, tak hyfosy mi len zistilo že mám oba vajcovody priechodné, že som v poriadku.Po ňom ešte nasledovala imunológia, genetika, iui a nič. Nakoniec som musela absolvovať Ifv a som konecne tehu v 4 mesiaci. PO 4,5 roku snaženia sa, hoci som vždy bola proti ifv...No už iná možnosť nebola, nikto a nikde nám nič nenansli, podľa všetkých výborne výsledky a aj tak nič. Takže dlhá je to cesta.....
Skôr po zákroku by si mala špinenie, 2 týždne po hyfosy si myslím ze sa ti rozbieha už menštruácia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To by aj mna zaujimalo ci ma niektora s tym skusenost