Oplodnili ste sa striekačkou doma?

adriana117
13. júl 2022

Ahojte, je tu nejaka zena ktora sa oplodnila s touto metodou??

evaachesa
13. júl 2022

Tak určite 😏

dzulli1980
13. júl 2022

To asi nemyslíš vážne túto otázku, či? ... ľudská fantázia nemá hraníc ... a tie spermie si naberieš odkiaľ? ... z vodovodného kohútika? 👎

momoftwo
13. júl 2022

Modrykomik - tie tvoje vtipy by ale nemali byt umelo vytvarane tebou samym vies🥹 lebo to sa potom vola schizofrenia🥲😉

evaachesa
13. júl 2022

@dzulli1980 naposledy čo som čítala podobný príspevok, tak jedna baba chcela rýchlo po orále vypľuť obsah do striekačky a oplodniť sa napriek tomu že muž nechcel dieťa. 😅

adriana117
autor
13. júl 2022

@dzulli1980 s partnerom sa nam nedari normalym sposobom bohuzial ma problemy … , tak chceme vyskusat toto

mariska1989
13. júl 2022

No nakoľko mi toto raz zadrela dr 🙈😂 že keď není manžel doma treba dať do striekačky a do ladničky a keď bude ovulácia tak stačí vybrať alebo sused ( dodala poznámku že to by som ale musela mať chladničku a zadrela nejaké mínus) tak sa nečudujem že obyčajný človek toto sa opýta 😂😂😂😂 otázne je či chceš otehotnieť aby partner o tom nevedel lebo on nechce tak to chceš pozbierať zo seba alebo z ochrany alebo máš milenca ktorý má kopu prachov 😂😂😂😂

mariska1989
13. júl 2022

@adriana117 a striekačkou by to šlo 😂😂😂😂 skús iný argument lebo že to penisom nejde tak striekačkou to pôjde 😂

evaachesa
13. júl 2022

@adriana117 To nemáte čas skočiť na bezplatné vyšetrenie? Alebo dať 200€ za insemináciu? Omg, mám dosť. 🤦 Toto nemá úroveň. 😳

dominikamacakova
13. júl 2022

Príde ti divné to robiť a preto si pýtaš povolenie od žien na modrom koníku? 😂🤦

adriana117
autor
13. júl 2022

@evaachesa zijeme v zahranici a bolo by to velmi drahé, nechcem teraz rozoberat ake problemy ma partner, uz sa to riesi psychologom.
Boli nam povedane abe sme vyskusali tuto metodu a chcela som vediet ci niekto ma skusenosti.
Ale tak vysmievat sa a hned mysliet na najhorsie, no nic, Dakujem za odpovede

evaachesa
13. júl 2022

@adriana117 no tak to vyskúšaj a uvidíš už keď vám to niekto poradil...lekár asi nie, však? 😳💁 Máš tu 2 rovnaké diskusie, tak si ich skús prejsť. Prípadne pri návšteve Slovenska sa zastavte na iui. 🙂

moonlight1210
13. júl 2022

@adriana117 z toho mi vyplyva, ze pocas sexu to on nevie dat do konca, proste mu “zvadne”. Ale pri masturbacii to zvladne. Tak preto chcete ist na to takto?

Tak pokial on o tom vie a spermie by sa do teba dostali expresne po ejakulacii (do minuty najlepsie), tak tu sanca moze byt.
Treba si zabezpecit spravny cas (ovulaciu), mat naradie k tomu sterilne, dostat to co najhlbsie, najlepsie az na krcok maternice a neublizit si pri tom.

A potom uz len vela stastia.

zuzanka.zuzu
13. júl 2022

zatial som to videla len v americkych filmoch napr.slobodna starsia uspesna zena alebo lesbicky, no aj podla reakcii vidis ze v SR sa to riesi inak takze ozaj skus riesit v zahranici kde ti to poradili

@dzulli1980
@momoftwo baby ono to existuje 😉 neviete, tak sa posmievate?

anett0123
13. júl 2022

keď hovoriš, že ti bola povedaná táto metóda, tak nech ti snáď poradí ten, kto ti ju poradil 🙄 .....no tak si najdite nejakého chlapa na internete, alebo nejakého vášho kamaráta, čo by do toho šiel, avšak nepríde mi ako v poriadku "metóda" už z možného rozika pohlavenej choroby, či dedičného ochorenia, ak "dávku" dostaneš od anonyma

mirkam3
13. júl 2022

@adriana117 Odporúčam knihu “teraz alebo nikdy” - skutočný príbeh. Presne toto sa tam riešilo (úspešne).

pallacinka29
13. júl 2022

@zuzanka.zuzu aj milenka slavneho B. Beckera takto nejako otehotnela

andrejkap123
14. júl 2022

Precitajte si nieco o “Mosie baby” je to striekacka ktorou sa zena oplodni v case ovulacie ked sa im nedari sexom. Ucinnost deklaruju rovnako ako inseminacia a za to sa plati. Cize chodte do toho, vela parom sa podarilo tak otehotniet. Skusenosti nemam ale ak sa nadalej darit nebude je to tiez moznost.

luccija
14. júl 2022

@adriana117 chod na IUI lahky a lacny zakrok

petricka22
14. júl 2022

@adriana117 ja som o tom tiez pocula, kamoska mala neplodneho muza, tak chceli takto sperie od kamarata. Ale jasne, ze takeho hlupeho nenasli… ale poradila im to dr.

nika_val
14. júl 2022

A nepochopila si to zle ? Oplodnit striekačkou ?? Nemysleli tym proste umele oplodnenie kedy žena dostava injekcie (ja presne neviem ten priebeh)
🤷‍♀️

yvanielka
14. júl 2022

Ja teda osobnú skúsenosť nemám, ale je to bežné hlavne v zahraničí, neviem čo je na Tom také neuveriteľné a prečo by to mala byť vymyslená téma? Trochu si rozšírte obzory.

liesik
14. júl 2022

@yvanielka už som o tom tiež čo to čítala, ale ako no nevie, či by som sa na niečo také dala. Je to proste len niečo, na čo ľudia nie sú nejak zvyknutí, ale nie je to prakticky ani nič neobvyklého

mareka49
14. júl 2022

Čisto realisticky to asi nie je nemožné a deje sa to.
Véd aj v base sa nejakej podarilo otehotnieť a k styku vraj nedošlo.
Takže ak je ultra čerstvé semeno muza vstreknute hlboko a v správny čas, asi nie je dôvod aby to nemohlo vyjsť.
Skor by na zaujímalo ci to dieťa dotyčný ozaj chce, keď nedokáže ejakulovat do partnerky ale do striekačky ci kondómu ano

kiki68
14. júl 2022

@adriana117 Sance su mizive, citala som o tom a tam to odbornici dali tak, ze sanca tymto sposobom je o 70% nizsia ako klasicky. Nakolko tam prebehne nejakym cas medzi tym transferom do striekacky, aplikaciou, tie spermie su vystavene vzduchu. To pri sexe nie je a teda dostanu sa bez pauzy kde maju. Radim ist ked tak na Slovensko a skusit centrum asistovanej reprodukcie.

jaskolka
14. júl 2022

V podstate je to možné, ale logicky by mi to pripadalo do úvahy u ženy, ktorá nechce, alebo nemôže mať pohlavný styk, tak muž ejakuluje do striekačky a následne sa žena "oplodni" sama. Teda trebárs v prípadoch lesbíckych párov, alebo u osoby, ktorá nechce vzťah, len dieťa (kniha Teraz alebo nikdy)či jednoducho nechcú mať spolu sexuálne nič.
Aby sa striekačkou oplodnoval normálne spolu žijúci pár, muž a žena, to som ešte nepočula, ani nerozumiem, ako im to rieši problém. Jedine ze by mal fakt neschopnosť ejakulácie pri pohlavnom styku....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre