Ahojte dievcata. Ten nazov moze byt zavadzajuci. Nejde o IUI ( ktore si nemozem prave dovolit , nezijem na SK). Kedze manzel ma prave problem( ktory sa riesi) a ja mam plodny tyzden citala som ze toto je moznost ktorou niektore zeny otehotneli.. Ide o klasiku strikacka bez ihly+ jeho chlapci.
Skusala to niektora z vas? Uspesne/neuspesne? Kolko krat za plodny tyzden ste to robili. Ja viem postup ale ked ma niektora uzitocnu radu tak prosim napiste.. Vopred Dakujem...
PS: Ja chapem ze prirodzene je to najlepsie ale bohuzial sa na to nemozem spoliehat... A este raz nejde o IUI takze ziadne hadicky a sprostosti si zavadzat nebudem..
Kolegyna tak otehotnela a hned na prvy krat.
@meredith83 Vsak skus a uvidis. Mna len zaujima ta prakticka cast - manzel ma zdravotny problem, pri ktorom nema erekciu alebo ako dosiahne ejakulaciu? Lebo (opat cisto prakticky) - ak dokaze ejakulovat, tak bude isto lepsie, aby ejakuloval do posvy. Spermie na vzduchu dlho nepreziju, kym natiahnes do striekacky uz bude polka mrtva.
@bosoriak On ma erekciu ale ked ideme na TO tak sklesne... Podla mna je to aj psychicke a pracujeme na tom... Ale ako som uviedla mam teraz plodny tyzden... Spermie preziju ale ak dôjde k ejakulácii mimo ženského tela, spermie v priebehu pár hodín odumierajú.ja tak dlho cakat nebudem samozrejme. Caka sa 10 min a potom sa to natiahne do striekacky...
@meredith83 10 minut je vela, nie? Podla mna trebaco najskor.
@catherinah Nie treba to nechat aby to bolo tekutejsie. To podla navodu & zo skusenosti viacerych zien... Tam je zopar veci co clovek musi urobit len som chcela pocut od niekoho z osobnych skusenosti...
Hmm, ja som o tom este napriklad nepocula no je to celkom zaujimavy sposob a mohol by fungovat. Kedze vlastne skusenosti nemam mozem ti len popriat vela stastia a nech sa vam rychlo zadari😉
Nám o tom rozprával kňaz na svadobnej príprave, že je to dovolený spôsob počatia dieťaťa, ale nepoznám nikoho, kto by tak počal.
@lula313
Dovoleny???
Tomu nerotumiem lebo cirkev prave je aj proti tomu aby sa masturbovalo a rovnalo i proti ejalulacii mimo posvy,pokial viem.cize ak muz nevnikne do posvy ostava mu masturbacia a vlastne i ejakulacia mimo tela zeny.
V tom pripade by IUI nemal byt problem a to cirkev tiez neuznava...tak neviem.
Jedno ma ale zaujima a to presny navod.
Lebo neviem si to dost dobre predstavit..fakt
@osky 😂
@osky co si nevies predstavit? Zeny to robia dost casto hlavne ked je problem normalne. Dokonca aj lekari to odporucia ked je to nutne..
@meredith83 tak ja som to este nepocula.... Vzdy som si myslla,ze ked je problem,je problem a ten sa riesi inak ako strialekackou lnenou spermiami😉ale vsak fajn,aspon viem.nieco nove...
@meredith83 A on chce dieťa? To ma len napadlo v súvislosti s tým, že po 1. mimo teba mu to asi ide, po 2. zrejme sa milujete (aj) za účelom počatia a po 3. spomínaš jeho psychiku. Tak preto sa pýtam, či chce dieťa a či ho chce určite. Nič v zlom, samozrejme.
@meredith83
Nie no vazne.
Popis ako to prebieha.
Lebo ja si predstavujem ze ak ma muz problem tak pravdepodobne sa mu nepostavi.no a ked nestoji tak nemoze ejakulovat...
Zena orgazmus moze predstierat ak si mysli ze chlap to zozerie....ale pani tuto vymozenost nemaju.bud kvapka alebo nie...asi tak.
Tym nechcem nikoho zosmiesnit ja len sa to snazim pochopit...
Takto dievcata bohuzial muzom na povel nestoji. Moj muz ma pravdepodobne problem s testosteronom. Ja som mala 4 cykly femary a nor poh styk ked sme mali mat ale to nevyslo kedze sme boli obaja vystresovany. Dieta chceme ja mam 34 on 33 rokov. Teraz skusam bez liekov kedze to bol zabijak.
Tento postup sa pouziva ked je problem s erekciou alebo ma clovek darcu. @maciatkolulu na zapade si to slobodne zeny zaobstaraju zo spermo banky pokial chcu. Spermie sa nechaju na 10 min v nadobke a potom naberu do striekacky. Pod bedra sa daju 2 vankuse a pomaly sa semeno vstriekne. Niekedy sa to zmiesa so spec lubrikantom. Potom sa lezi 30 mins. Niekedy aj viac. Je dobre ked ma zena orgazmus a je to toho zapojeny aj partner...ma to uspech asi ako pri klasickom sexe. Vela parov to robi aj v spojeni s klasickym sexom(nie v ten den)
Prave lezim tak drzte...
Daj vediet ako si dopadla, je to zaujimave 🙂
Kazdopadne ja by som sa bala, ze otehotniem a jeho problem sa nevyriesi 🤐 takze by som pockala radsej, kym sa problem vyriesi. Za par tyzdnov, mesiacov vlak neutecie
Pre tych co skusaju a rozpravaju po anglicky je moznost zohnat balicky so vsetkym aj ovu testami. Jedna vec je ze zena musi poznat dobre svoje telo a kedy ovuluje. Su dobre aplikacie na telefon odporucam ela aplikaciu je skvela
@bluka2 keby som uz mala dieta tak by som cakala kedze ho nemam... utecie pokial nepobehnem. O neho sa nebojim to sa vyriesi...
@meredith83 No vidis, vzdy je nieco nove, co sa mozem dozvediet. Tak uz rozumiem, ako sa to. Pocula som o tom, ze to lesbicke pary takto riesia, ze zozenu nejakeho darcu a potom si to streknu striekackou, takze novy sposob to nebude. Tak vela zdaru.
@martina151515 naozaj ma zaujma s k tym by si ty mohla a nemohla byt. Tvoj prispevok k tejto diskusii je ako relevantny?
@meredith83
Ja som fakt taka sprosta?
Ked je problem s erekciou...pises.
Ja zas pisem ze ked nestoji tak neejakuluje.
Tak ako od neho ziskas to semeno ked nestoji?
Ja to nechapem....😨
@martina151515 tak ma problém a čo? Hlavne že si inak rozumejú kolky majú skvelý sex a spoločný život o hovne ....
@osky mozem sa nieco opytat ako su tvoje prispevky prospesne tvojej diskusii? Snazis sa o dieta? Ako dlho sa snazis?Mas manzela/partnera? Ako dlho si vo vztahu?Ty znies trochu nechapava si este panna? alebo je tvoj zivot prechadzka rajom. V tom pripade gratulujem...
@osky ano asi si fakt .... ...... Bože holka nevím kolik Ti je, ale někdy je mlčeti zlato...
@martina151515 víš, někdy jsou problémy s erekcí spůsobené třeba léky na vysoký tlak apod. Je kopec zdravotních problémů, které to ovlivňují. Takže napsat, že já bych s takovým chlapem nemohla byť je přinejmenším hloupé. To jako po 20 letech manželství opustíš muže, protože mu už nestojí tak ,jak má, kvůli nějakému zdravotnímu problému? Tak gratuluju tomu tvému k manželce.....
když ženská přijde o prsa , symbol ženství, tak chlap ji má opustit...????
@meredith83 snazim sa to len pichopit.to je vsetko.
Moj zivot urcite nie je taky jednoduchy aby som si takymto stylom vedela urobit dieta...
Prispevky nemusia byt prinosne pre teba.
Este raz-snauim sa to pochopit.ciste realisticky.
Bluka2 to vysvetlila velmi jasne.
Tento problem nemam.
Milé disktujúce, meredith sa pýta na osobné skúsenosti s oplodnením a nie na to, či má ostať so svojím chlapom a ani nechce, aby ste poriešili jeho erekciu.
Vôbec nám nemusela vysvetľovať pozadie toho všetkého, predsa to spravila, takže po pozornom prečítaní, nemusíme mať ďalšie hlúpe otáyzky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som neskúšala, len viem že to tak praktizujú lesbické páriky. O jednom takom páriku viem, boli úspešné dokonca na 1.pokus a už majú 8.mes.dieťatko.
Takže ak to ináč nejde, za vyskúšanie nič nedáš.