Dobrý večer prajem,
Niekde v starších diskusiách som sa dočítala, že sa viacerím stalo, že došlo k oplodneniu 1-2 dni pred menštruáciou. A áno chápem tie výpočty s ovuláciou atď... Ale je tu momentálne taká ktorej sa to stalo? Ak áno koľko dní po by sa malo dačo ukázať na teste? Lebo akože áno na testoch je napísané že 10 dní od možného oplodennia alebo že po vynechaní ms ale to zase je iné kedže možno sa to stalo tesne pred. Takže vlastne moja otázka je kedy spraviť test v takom prípade ak sa to stalo možno tesne pred ms? Ďakujem
aj mne sa to stalo...3 dni pred
@petra526 žienky.. a pár dni po MS myslíte, že sa dá otehotnieť ?🤔
v den menzesu , iny termin nebol možný, ten prišiel ako mal a potom na další mesiac už nie , bez priznakov nič do pohody
Mne sa tak.stalo tiež, nie každý má rovnakú ovuláciu ja ju mám napríklad veľmi neskoro až 2 dní pred ďalšou ms
@kvietok712 pár dni po ms je pre väčšinu žien najväčšia šanca
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petra526 mne sa to stalo prvý deň ms - viem to určite. A test som si robila až 12dni po vymeskani ďalšej ms. Neviem ako som to tak dlho vydržala, ale bála som sa že na teste nic nebude a budem sklamaná.