Ahojte chcem sa spýtať je mi to až moc cudne
Sex s manželom sme malý 30.1. A do vtedy nič mala som stále také lepkavy mokré až niekedy ako bielko…ovulaciu neviem kedy som mala na koľko po menzesu som hneď dostala také vytoky až do včera kedy som cítila v strede pod bruškom silne bolesti až kŕče ..myslela som že menzes prišiel lebo meškajú podľa kalendára 3-4 dni …
Ked som bola na wc tak na papieri som mala slabú krv len také ze keby sa nepozdriem neviem neregistrujem…v noci som myslela ze prídu teda a nič stále …neviem nechápem tu myslite ze po takej dlhej dobe po sexe by prišli k oplodnenie až teraz? Dakujem
comu nerozumies 30.1. si mohla otehotneit, teraz mohlo dojst k implantacnemu krvacnaiu ( vajicko sa uhniezduje v sliznici maternice a narusi s anejaka cievka, ktora zakrvaca ).
druha moznost je, ze si tehu,a le niektore zeny maju este ms, cize nemusis mat ms,a le taky akoby naznak krvacania v obdobi, ked ma ms prist.
ak ti ms meska a k oplodneniu mohlo dojst priblizne pred 2 tyzdnami, potom teraz uz mozes mat pozitivny test.
je to este kratko,e ste nemusi byt silno pozitivny, pripadne moze byt yvsledok neisty. treba urcite robit test z prveho ranneho mocu. a ak by bol vysledok nejasny, ci test negativny a ms nepride, potom ho treba opakovat.
dalsia moznost je pokles progesteronu, co moze sposobit aj meskanie ms a spinenei pred ms.
takze otestuj sa a uvisis podla vysledku a podla toho ci ms pride, alebo nie.
Ak si tehotná tak ste práve vtedy trafili ovulaciu a otehotnela si vtedy, nie teraz. Asi nevieš ako sa to ráta. Sprav si test.
Dám ti radu, otvor google a nastuduj si celý proces stretnutia spermie s oocytom a celé okolo oplodnenia 🙏
@veronika01992 nie k oplodneniu ale k uhniezdeniu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronika01992 Nerozumiem tvoje otazke. Ved je 12 dni od styku..oplodnena si bola po styku do par hodin/dni. Sprav si test. Ved tu nie je nic netypicke..