Oplatí sa mi robiť test ak mi mešká menzes tri dni?

mona333
3. dec 2011

Ahojte, nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze za testy, tak sa chcem opýtať, že keď mám 26 dňový cyklus a dnes mi MS mešká tretí deň, či sa mi už oplatí robiť test, alebo radšej ešte počkať? Mám ho doma kúpeny,ale neviem či ešte čakať, či už môže niečo ukázať.

jania023
3. dec 2011

Ahoj zavisi aky mas test ale aj keby bol 25kovy tak ti uz ukaze.Vies kedy si mala ovulaciu?Ak ano tak pripocitaj k tomu 14dni a to uz ukaze mne ukazalo uz na 10DPO takze kludne uz mozes test urobit

tea333
3. dec 2011

uz by ti mohol ukazat kazdy test, aj slabsi. ale pre istotu rob zajtra z ranneho mocu, a mas istotu 😉

moncicip
3. dec 2011

Ja si myslim ze ked ti ako pises meska uz treti den tak urcite testovat mozes.

acikaa
3. dec 2011

ak snazilkujete tak urob si, ak nie urob si - mas 🙂 istotu 😝

kepassa
3. dec 2011

ak sa o dietatko pokusate a navyse ti meska treti den tak by uz malo ukazat II 😉

katka3012
3. dec 2011

ja by som nedockavostou si uz urobila testik davno 😉

vejinka
3. dec 2011

ANO

anjelicek26
3. dec 2011

Tri dni po meskani menstruacie ti vyjdu dialnice na teste aj poobede, takze smelo do toho!

leeenka26
3. dec 2011

No ono zalezi, kolko dni si po ovulacii, teda po oplodneni 😉 Ja som mala ovulaciu na 18. den pri 28. dnovom cykle a ja som robila test na 8. den, nic, na 9. den mi uz ukazal slabu druhu ciarku 🙂 aky mas test?

katka1981
3. dec 2011

Mne meskali 3 dni, na 4. som si robila test a bol pozitivny, presne ako pise @kepassa, to bol nas pripad 🙂

bleelka
3. dec 2011

Ano, uz ti ukaze spravne, ale urobila by som si ho az rano, bude urcite presnejsi a vyhnes sa matucemu "duchovi" 😉

ajca123
3. dec 2011

Ja som si robila test presne v den kedy som mala dostat mrsku.... Lebo som vedela den a aj cas kedy ju mam dostat nikdy mi nemeskala... A boli tam dve carky 🙂

monika15
3. dec 2011

nechcem ti kazit naladu 🙂)))
ale ja som robila 3 testy.... vzdy ze neni bejby...
aj menzes som mala
a nahodou som sla na USG a tam ze bum uz 12 tyzdnov heheheheheheheh 🙂)))

takze mozno aj hej ;);) kup ..... 🙂

poleva
3. dec 2011

áno,,,napíš nech zablahoželáme 🙂

solnicka_nr
3. dec 2011

ano oplati!!! aj ja som si tak nejak robila a boli dve ciarky - maly uz ma tri mesiace 🙂

zymga
3. dec 2011

ano oplati sa ti...mne meskala den a test mi ukazal sice slabucko ale ukazal....a dneska som uz 6tt+2dni

atrami
3. dec 2011

pokial poznáš svoj cyklus, tak áno. Ja som pribehla pri 3. synovi na druhý deň po meškaní menzesu, že som určite tehotná. Lekár sa len usmial 🙂 Vypísal tehotenský preukaz. Za pár mesiacov sa mi narodil syn. 😉

nelicefo
4. dec 2011

áno
a predtým než založíš otázku si vyhľadaj tému a zbytočne nezakladaj novú duplicitnú 😉

mahalo
4. dec 2011

Pocuj mne este mesiacik ani nemeskal a uz mi to test ukazal ;)

zu2za3na
5. dec 2011

mne meškala menštruácia týždeň a test mi ukázal, že som tehotná, avšak z krvi sa to dá zistiť už po 5tich dňoch od pohlavného styku, z testu po takých 19tich dňoch. Ja som pužila klasické prúžky, pretože tento test stojí do 3 EUR a môžeš si ho urobiť 2x. Prvý som si urobila z poobedňajšieho moču a prúžok bol viac viditeľný ako ten čo som si urobila na druhý deň z ranného moču :D a pritom všade sa píše, že z ranného moču je to najideálnejšie🙂

li_la
5. dec 2011

Väčšina testov vie potvrdiť graviditu už 2 dni PRED očakávanou menštruáciou...

danu
5. dec 2011

@mona333 opytaj sa v temach na ktore dala link hajanka

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre