Prosím čaká ma operacia a chcem sa uistiť. Su tu ženy ktorým vyoperovali celú štítnu žľazu a podarilo sa následne otehotnieť?
Prosím nepíšte mi tie zlé scenáre len chcem vedieť či sa to aj potom dá
@jj298 býva problém s hormónmi..štítna žľaza vie dosť ovplyvniť tehotenstvo pokiaľ nie sú dobré hodnoty
Sestra otehotnela dosť skoro po vyoperovaní štítnej žľazy, ešte jej upravovali hladinu hormónov, čo mala brať a už tam prišla tehotná. A to vyplakávala pred operáciou, že už nebude mať deti, keď jej vyberú štítnu. Ale žiaľ poznám viaceré prípady, ktorým to nešlo až tak ľahko, ale to počuť nechceš 😀. Držím palce!
Vyoperovanie SZ neznamena neplodnost. Po operacii beries dozivotne tabletky a tie ked su dobre nastavene mozes mat deti kolko chces. V tehotenstve sa zvysuje davka ale to uz predbieham. Ja som otehotnela na prvy pokus ked som sme si povedali ze chceme babo cize ...nebala by som sa😉
@divokykonik nešlo ľahko alebo vôbec? ...mne je jasne ze to môže byť problém ale áno chcem počuť len to zr to ide napriek tomu 😃 takže ďakujem za tu pozitívnu skúsenosť 😃
@greta2017 ďakujem 🙏🙂
Ja mám vonku celu a otehotnela som 7 mes po operácii
Viem že sa odporúča čím skôr lebo potom býva problém
Kamoska bola po operácii štítnej žľazy a do 6m od kedy začali pracovať na babatku otehotnela( má dokonca dvojičky )
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.