Opakované mykózy - môžu brániť otehotneniu?

fazulka22
5. feb 2019

mate skusenost alebo vedomost ci opakovane mykozy mozu sposobovat resp zabranovat otehotneniu?

lyduska13
5. feb 2019

@fazulka22 ahoj, ja som mala problem otehotniet ked som mala caste mykozy...mala som ich opakovane ked som chodievala pravidelne plavat...Gynekolog by ti mal predpisat alebo odporucit liecbu a po prelieceni to bude isto dobre 🍀

fazulka22
autor
5. feb 2019

@lyduska13 a co doporucil tebe?

lyduska13
5. feb 2019

@fazulka22 fuuu viem ze to boli vaginalne tabletky dal mi normalne recept, ale naozaj si nepamatam ako sa to volalo...a odporucil mi probioticke tampony ktore som si vkladala vzdy pred bazenom...a viem ze mi este urobil taku tinkturu,nieco ako vyplach...

ona12
6. feb 2019

Ja som mala a dúfam ze už nemám uleu PLAZMU A ČASTÉ MYKOZY koli nej som potratila...

zudi
7. feb 2019

Ahoj, to ci to ovplivny neviem, ale mozno ti na mykozi pomoze co mne, mavala som ich roky kazdy mesiac a mne pomohli anionove intimky, kupis ich aj v DM, su sice trosku drahsie ale oplati sa.

zudi
7. feb 2019

Ale ked tak rozmyslam, v case ked sme sa snazili o mimi som ich sem tam mavala a i tak sa podarilo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre