Mal niektorej z Vás muž uvedenú diagnózu a i napriek tomu, že sa otehotnieť podarilo bezproblemov nastal vždy potrat? Môj posledný potrat bol v 9tt - prestalo bit srdiečko, avšak presne v čase, keď sa vyvin zastavil som bola prechladnutá. 1 dieťa už máme. Z vašej skusenosti, robí diagnóza problém pri otehotneni, či práve s vývinom plodu?
nedavno si davala tuto diskusiu
nech mu urobia test fragmentacie DNA spermii- mojmu toto vyslo zle a povedali, ze kvoli tomu mozu a aj su casto potraty u zien...potratila som 2x
Diagnoza moze robit problem v oboch. Oplodnene vajka mozu mat nizsiu kvalitu a vyvoj sa moze zastavit.
Podľa mňa to nemá súvis.
My máme túto diagnózu a aj zlu fragmentaciu DNA a otehotnieť sa nám vôbec nepodarilo.
Lebo na tehotenstvo potrebuješ zdravú spermiu, chorá spermia nemá oplodnovaciu schopnosť.
Skôr by som hľadala problém na ženskej strane,pochodit si vysetrenia.
Ma to suvis a velky
aj ja som otehotnela a potratila viackrat, mam vsak dalsie diagnozy suvisiace s neplodnostou. ci za to mohol muzov spg ci moje dg., ktovie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môj muž má túto dg, otehotnieť prirodzene bola čistá utopia, a aj v centre nám povedali, že nemožné to nie je lebo vždy stačí jedna spermia ale je to veľmi veľmi veľmi nepravdepodobné, a áno mala som aj po IVF niekoľko potratov v prvom trimestri (3-4x, už neviem presne vytesnila som to). Ale či mali potraty niečo spoločné s diagnózou muža neviem, nikto sa nám k tomu týmto smerom nevyjadril a ani si to nespájali 🤷 ja som dg. Nemala stanovenú žiadnu