Ahojte tak ideme sa zas snazit 🙂snad nam to uz vide a az do konca to potiahneme bez problemov 🙂ak vam to v septembri nevyslo alebo idete sa teraz snazit tak vam drzum moc palceky,a ak mate aj niake rady bola by som rada ak by ste sa podelili🙂mi teraz ideme skusit ovu testy este cakam kedy mi dojdu :D ale snad nam pomozu 🙂 🙂 🙂
Ahojte som tu tiez nova. Zajtra doberiem poslednu tabletku a potom ideme s priatelom na to 😉 . Citala som tu, ze po antikoncepcii sa viacerym babam podarilo otehotniet na prvu sup, tak som zvedava... 😀
Tento mesiac bude náš🙂 🙂 🙂
@nikuska105 slecny tak vam drim palce nech vam to vide🙂
@domda123 ahoj.s tou antikocepcoiu som pocula ze sa dava na pol roka v tedy je to najlepie ze ked sa bere dlhsie tak potom to neni take jednoduche 🙂 ale drzim ti palce 🙂
Baby, my sa snažíme 3 mesiac a nič! Pevne verím že v októbri to vyjde🙂
Baby pridavam sa k Vam my sa uz snazime od zaciatku roka a akosi stale nic....dufam ze uz tento mesiac to uz vyjde
ahojte, síce sa snažíme od augusta ale také prave snaženie začne po tejto mrche čo príde kedže manžel doteraz chodil na 10dnovky do zahraničia a ovu mi na potvoru vychádzala vždy ked tu nebol 😀
takže oktober je pre nás tiež takým veľkým začiatkom snaženia sa, hadam to výjde... veľa šťastia vám prajem 😉
Ahoj, ja práve prežívam stresy 🙂 menštruácia mešká jeden deň na test je zatiaľ skoro, tak uvidíme o pár dní, ale dúfam že už mrcha nedorazí, no to čakanie je strašné ☹ 🙂 🙂 🙂
@bb111 dlho snažilkuješ?
@bb111 tak drzim palceky aby vam to vyslo 🙂
@zuzana9411
@mima207
.........
Mne akurat dorazili ovu testy tak sa budem kazdy den testovat a snad to vyjde :D
Tak mi napada 🙂...
Nemam dieta, dokonca este ani vydata nie som...
Ale viete co ? Vsetky co sa snazite... je to pekne, je to fajn..ALE!
Spomente si, mozno aj vy ked ste boli mladsie a este ste boli s frajerom a vraveli ste si.. "pozor, nech sa nesmykne" :P.. a prave takto sa vela parom aj deticky podaria, lebo neplanuju, nemyslia na to, ze sa miluju hlavne kvoli tomu, aby sa im zadarilo mat babatko.
Tymto sa nechcem nikoho dotknut ani urazit ani nic podobne...
Ja len tak nahlas premyslam 🙂
Pekny vecer a nech Vam to vyjde !
Ja by som mala krásny darček k 25 narodeninám. Takže 31.10 tu pridam fotku dvoch krásnych kolajničiek. Pevne verím, že aj vy ich budete mať nech sa môžeme spolu vytešovať. 🙂 🙂 🙂
Ahojte všetci, asi sa pridávam, ale mám ešte obavy...snád to dám 😒
@patricia128 teraz sme to skusili prvy mesiac, tak to by asi bolo dost stastie aby to vyslo 🙂
Dnes 14 DC chlap po dvoch dnoch doma pridem domov s prace nachystam veceru, otvorim vinko a dobrovolne nasilu urobit to babetko. Alchemilka a aj inofolic mame od 1DC tak uvidime ....
lead16 tak držim palce nech sa zadari. 🙂 aby sme potom toho 31,10 vydeli len //. 😀
Žienky budem Vás informovať. Dnes snažilkovanie nebude chlap n nočnej... sama doma a zas sedím na Mk. 🙂
lead16: Nápodobne, môj tiež práve odišiel na šichtu.... Našťastie tento mesiac nemá veľa nočných :D
ahojte baby, takže sa pridávam aj ja k Vám 🙂 tento mesiac máme svadbu a vlastne už iba na ňu sme čakali. Mám 25, snúbenec 35. Zatiaľ sme nesnažilkovali. Chcela som sa spýtať, či mám jesť nejaké vitamíny, alebo niečo. Ďakujem .
@zuzka337 nápodne. Aj za mnou ovu tak sa nechajme prekvapiť či bol tento mesiac úspešný. Inak sa mi to snažilkovanie s chlapom začalo páčiť. Sme spolu už osem rokov ale ešte nikdy sa mi sex tak nepáčil akp tento mesiac. 🙂🙂🙂 držím silno palce. Ja budem netrzlivo čakať do 20.10 či mrcha dorazí alebo nie.
Ahojte aj ja sa k vam pridavam, s priatelomsa uz snazime 8mes. A nic, mam nepravidelnu ms.rozmyslam o infolicu.ma stym niektora skusenost? A drzim vam palce. 🙂
tak aj ja sa kvam pridam 🙂 ak mozem 🙂 xixi mi s manzelom sa "snazime" cca uz 5rokou ale tento mesiac je taky vynimocny 🙂 apson podla mna neviem sice v com ale je to taky zvlástny mesiac 🙂
Posli me ich spolu nech sa ta moja nenudi a nevyhladava ma od tolkej nudy,aspon bude mat martacku :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj tak sa k tebe pridavam .ja som tu nova. snazime sa nanovo od augusta kedy som mala aj poslednu ms. takze dnes som 45DC lebo mam strasne nepravidelny cyklus.asi uz 3mesiace beriem femibion 800 co mi odporucila dr. tak uvidime nechame sa prekvapit. 😉