Ahojte baby, mam 27 r. A Snazime sa o babo.. Užívam 2. Mesiace kyselinu listovú, od včera som začala pot ženský čaj z tiande (niekto si ho chváli)... mam si robiť aj ovulacne testy? Poraďte mi ako sa vám podarilo, keď ste očakávali // a stále nič.... Momentálne mi to mešká 8 dní, ale robila som 3 testy a nič..... Stres nemám, tak neviem prečo mešká. Ďakujem za každú radu 🙂
@smajluska ahoj.. Tu kyselinu 1000 myslíš toto napr. 🙂
@susedka1000 stále nevieš na com si? Ani u Dr si nebola?
@sofinka1301 neviem vôbec 😑 piatok sa chystám, lebo robí pondelok streda piatok.. Tak zajtra si budem volať ze ci môžem prísť keď je korona.
Nic som nebrala. Este si pripadne dopln vitamin D, ten vela ludi chyba. Ak sa vam po roku nepodari, treba ist k lekarom.
@susedka1000 Ano presne tuto som zacala brat aj ja ako mi poradil moj gynekolog a asi do 3 mes som otehotnela. A uz mam doma krasneho zdraveho 7 tyzdnoveho synceka 🥰
@smajluska gratulujem 🙂 veľa zdravíčka 🙂
@susedka1000 Netreba to prehanat s vitaminmi. Radsej pestru stravu, vela ovocia a zeleniny, vlakninu, atd. Vsetko co treba ;) co telo potrebuje
@susedka1000 Dakujem pekne, aj Vam prajem vela zdravicka a budem sa tesit, ked napisete, ze uz cakate babatko. Ale asi by som radsej isla k dr. On uz vie ako dalej postupovat. Spravi Vam hormonalny profil, budete chodit k nemu kazdy mesiac na meranie folikul (vajicok), taktiez vysetrenie partnera je potrebne. Nebojte, urcite sa to podari len sa zbytocne nestresujte.
@smajluska chystám sa piatok, len musím Zajtra zavolať ze ci môžem prísť keď ta korona hlúpa.... Tak ďakujem, dúfam ze všetko bude ok. Pekný večer 🙂
@sofinka1301 no tak teraz nejdem ani k Dr, včera mi došiel menzes 😑😑 A mala som nočnú, skoro som umrela mi tak bolo zle a brucho ma bolelo
Ja som dnes bola u lekára všetko je ok, ešte mi bral krv tak uvidíme, odporučil mi nejake vítaminy. Tak počkáme na výsledky s krvy.
Potom začnem riešiť manžela 🥴.
odporucam Inofolic, kys. listovu, koenzin Q10 a ked sa dlho nebude darit tak dat zmerat testosteron a pouzivat Dhea
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Urcite tu kys.listovu 1000 pred otehotnenim. V tehotenstve staci 400. A zdravo sa stravovat a hlavne nemysliet na to. Niekedy to pride aj necakane 🙂 Je dobre pit caj z alchemilky. Prajem Vam aby sa Vam cim skor podarilo babatko