Odkedy si mám počítať plodné dni?

00matula
1. mar 2012

Ahojte mamičky, chcela by som vedieť vaše skúsenosti, odkedy si počítate plodné dni...Pred menzesom som mala cca 5 dní špinenie a tak teraz neviem, či plodné dni sa počítajú od toho špinenia, alebo od normálneho menzesu...Budem vám za každú odpoveď vďačná.. 😉

bobocka
1. mar 2012

plodne dni ma kazda zena inak.to,ze sa hovori,ze je zena najplodnejsia medzi 14-16dnom cyklu je len priemer.niektore maju plodne dni v prvej polke cyklu,ine v strede cyklu a dalsie v druhej polke cyklu.kazda sme ina a kazda to mame nastavene inak.treba sa trosku sledovat.mierne bolesti v podbrusku,hlien.pomozu aj ovulacne testy ci meranie si bazalnej teploty.

svetllana
1. mar 2012

Ja mam plodne dni skor ako priemer, teda ten 14den cca. Ja mavam vacsinou ovulaciu na desiaty den cyklu, teda od prveho dna menzes. Mam aj velmi kratku ms, max 2-3 dni, mozno aj preto je ovu skor. No plodne dni rozpoznavam podla hlienu - to v prvom rade, uz cca osmy den je tam ten povestny bielkovy hlien a tiez podla bolesti. Vzdy ma dost boli brucho v tychto dnoch. Takze tak🙂 Prve dieta nie a nie sa podarit, potom mi jedna skusena mamina poradila, aby som, ak spozorujem hlien, chytila ho medzi prsty, ak sa bude tahat ako sopel, mam plodne dni. No a odvtedy som otehotnela vzdy na prvy raz 😉))

ludike01
1. mar 2012

plodne dni su osmy az dvanasty den od zaciatku menzesu

katarina822
1. mar 2012

plodne dni ma kazda zena ine najlepsie sama si to odsleduj pomocou ovulacnych testoch ci meranie si bazalnej teploty

lucka1987
1. mar 2012

plodne dni sa pocitaju od prve dna kedy ti zacala menzes .. vtedy ti naskakuje novy cyklud a si 1 DC / den cyklu / napr ja mavam cca 13 - 18 DC plodne dni.. vtedy mam aj vytok .. a aj vacsiu chut na sex 😀 skus sa otestovat ovulacnymi testami.. v krabicke mas 5 ks .. funguju ako tehotenske . prvy si urob napr v 13 den a potom kazdy den jeden okolo obeda.

bubinko83
12. júl 2012

Ako sa rataju plodne dni? Vytok hlienovy som mala v pondelok odvtedy mam menej.Datum poslednej menštruacie 29.6.2012.

kefrinky
25. júl 2013

Kedze ja mam nepravidelnu, a nie a nie otehotniet...tak teraz idem na folikulometriu, ze ked nam presne urcia, kedy je tam "spravny cas" tak sa to uz hadam podari... 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre