Ahojte, čo si myslite? Aká výška hcg by to mohla byť?
Co netvrdis? Ved sa pytas :"""Aká výška hcg by to mohla byť?"""
Logicky - to ti nikto nepovie.
Skludni sa prosím ťa
@veronikaszabova ma pravdu, dla TT testu nemožno určiť výšku hcg a áno ani dr ti dla toho nezistí. Výška hcg sa zisťuje z krvi
Daj ten test lekárovi a opýtaj sa😃
tak ale to je fakt zvlastna otazka 😃 co na tom vobec zalezi kolko je to hcg? je to pozitivne ci uz by to bolo hcg 1000 alebo 1700🤷🏻♀️ si to asi mylis s testovacimi pruzkami na vysetrenie mocu…
a hej nuti nas to, lebo mna napriklad zaujima co niekoho nuti sa pytat takuto kravinu 😃 preco by vobec niekto mal mat zaujem nieco take tipovat??
Odhad výšky hCG
Dnes o 18:21
Ahojte, čo si myslite? Aká výška hcg by to mohla byť?
Toto sa pýtaš je jedno či odhad alebo presná hladina z TT TESTU SA NEDA NIJAKO ZISTIŤ ANI LEN ODHADNÚŤ VÝŠKU HCG 🙏🙏🙏 pochop to. Lebo tvoja otázka je hlúpa a aká otázka taka odpoveď a ked máš z krvi na čo ti z testu??? Zdravý rozum neda 🤦♀️
Ja ti spravím radosť a tipujem 245. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
A teraz som už čítala asi všetko ohľadom testov 🤔
Bye bye 🖐
Ja som pred 15 timi rokmi po biochemickom mala hcg okolo 30 pri takomto teste...
Asi 30-50. Hcg. My čo chodíme na Ivf to poznáme 😂🤦
Ja som mala test trosku silnejsi a hcg bolo 64 tak tiez odhadujem tak do 50 ale kazdy test ma inu citlivost inu intenzitu farbiva takze to vobec neni smerodajné si myslím 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To fakt tato otazka?
Ved to ti ani lekar nepovie vysku HCG na zaklade testu 😳😳