Odber oocytov a tehotenstvo

20. okt 2021

Da sa otehotniet prirodzene po opu? Ze by tam nechali nejaky folikul, ktory by dozrel a praskol a bolo by v nom vajicko a to sa nasledne oplodnilo? Myslim v tom istom cykle ako bol odber.

clori
20. okt 2021

iba ak by pocas OPU zabudli nieco odobrat. ale nestretla som sa s tym, ze im povies, ze ti jeden folikul nemaju vyberat 😀

kova85
20. okt 2021

neviem ako sa budeš cítiť po OPU. Ja som mala bolesti a OHSS. By som styk neriešila, aby si si nezaviedla infekciu. Predsa to je zákrok. Je malá pravdepodobnosť že ti tam nechajú nejaký folikul resp. ak by sa k nemu nevedeli dostať

autor
20. okt 2021

@clori mma to len tak napadlo, necakam ze zrovna teraz sa to podari, ked sa to doteraz nepodarilo 😁 to bola len taka myslienka
@kova85 nooo, mozno si pomyslite ze som blba. Ale sex bol hned na druhy den po odbere. Odber bez spinenia a aj sex bol bez spinenia. A nemala som ani bolesti. (Iba v den odberu, mierne bolesti).

andrea_r016
20. okt 2021

no podla mna nie kedze všetko vyberu a druhá vec je, že po opu neodporučajú sex kvôli infekcii a aj opuchu vaječníkov....ale ako sa kto zariadí tak má 🙂

autor
20. okt 2021

@andrea_r016 mne nic nevraveli, ze by nemal byt sex 🤔🙂

evita2176
20. okt 2021

Mne vzdy po odbere povedali ze mame cakat do ms ...😔

autor
20. okt 2021

@evita2176 uff. To vazne? Tak snad si nic nestane. Mne vobec nic take nevraveli. Asi som sa mala spytat 😳😳

andrea_r016
20. okt 2021

No mna vzdy upozornili ze bez sexu pretoze hrozi infekcia alebo poranenie po opu....cize tak a aj ked sa stacilo opytat...ale vzdy odporucaju az po ms vsetko riesit 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre