Od roku 2011 sa snažíme a nedarí sa

macicka262
2. jan 2015

vydatá som od roku 2011 a hneď po svadbe sme sa začali snažiť o babo a keď že sa nám nedari stále som to vzdala lebo nevladzem takto ďalej ja mam všetko poriadku len manžel ma znížený počet spermii každý mesiac keď dojde menštruácia placem a hovorim si prečo práve ja nemam babo😐 každý je tehotný, kocikuje a my nič každý len sa vypytuje prečo nemáte babo? Len nikto nevie pochopiť že nie každý ma také šťastie mať babo kedy si povie že chce mať hneď sa zadari

sisaha
2. jan 2015

@macicka262 a preco este nie ste v CAR? Mozno si uz davno mohla mat svoj uzlik stastia v rukach..Kde to nejde prirodzene, treba tomu pomoct.

macicka262
autor
2. jan 2015

@sisaha preto lebo nemame nato peniaze na umele oplodnenie a nemusí to hneď vyjsť niekomu

bambulka2015
2. jan 2015

@macicka262 popytaj sa najskor na poistovni. SK poistovne preplatili babam, co tu s nimi na konovi komunikujem, dokonca car aj v Cechach.
Neviem presne kolko pokusov SK preplaca, ale minimalne tri by ti preplatili.
A nikdy nevies, ci to vyjde alebo nie. nam to vyslo na prvy sup. Tiez som tomu enverila, ale je to fakt. Väcsinou, ked je zena v poriadku, ale problem ma muz, to vyjde hned.

sisaha
2. jan 2015

@macicka262 nehovorim, ze je to lacna zalezitost, ale samotne dieta stoji viac. Je to vec priorit.

meluela
2. jan 2015

@macicka262 a keby ste skusili (1) nejake pripravky/vitaminy na zlepsenie spermiogramu
a/alebo (2) inseminaciu - ta by nemusela byt taka draha ako ivf (do 50-100e) ... teda pokial je medicinsky vhodna - zalezi od toho ako velmi je spermiogram zhorseny
drzim palce 🙂

793978
4. jan 2015

Dobrý deň,
spolupracujem s firmou Forever living products a v tejto oblasti máme veľmi dobré skúsenosti, veľakrát stačí detoxikovať organizmus a napraviť hormonálny systém. Máme za chrbtom aj lekárov a odborné poradenstvo. Pozrite si moju stránku:
http://bartafor.flp.com/products.jsf
Môžete mi aj zavolať na 0918 467 862 alebo ma nájdite na facebooku - Marek Barta.
Rád sa podelím o skúsenosti.

dziacka
13. sep 2016
stefan222
5. okt 2016

skusil by som vymenil urologa na manzelovom mieste.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre