vydatá som od roku 2011 a hneď po svadbe sme sa začali snažiť o babo a keď že sa nám nedari stále som to vzdala lebo nevladzem takto ďalej ja mam všetko poriadku len manžel ma znížený počet spermii každý mesiac keď dojde menštruácia placem a hovorim si prečo práve ja nemam babo😐 každý je tehotný, kocikuje a my nič každý len sa vypytuje prečo nemáte babo? Len nikto nevie pochopiť že nie každý ma také šťastie mať babo kedy si povie že chce mať hneď sa zadari
@sisaha preto lebo nemame nato peniaze na umele oplodnenie a nemusí to hneď vyjsť niekomu
@macicka262 popytaj sa najskor na poistovni. SK poistovne preplatili babam, co tu s nimi na konovi komunikujem, dokonca car aj v Cechach.
Neviem presne kolko pokusov SK preplaca, ale minimalne tri by ti preplatili.
A nikdy nevies, ci to vyjde alebo nie. nam to vyslo na prvy sup. Tiez som tomu enverila, ale je to fakt. Väcsinou, ked je zena v poriadku, ale problem ma muz, to vyjde hned.
@macicka262 nehovorim, ze je to lacna zalezitost, ale samotne dieta stoji viac. Je to vec priorit.
@macicka262 a keby ste skusili (1) nejake pripravky/vitaminy na zlepsenie spermiogramu
a/alebo (2) inseminaciu - ta by nemusela byt taka draha ako ivf (do 50-100e) ... teda pokial je medicinsky vhodna - zalezi od toho ako velmi je spermiogram zhorseny
drzim palce 🙂
Dobrý deň,
spolupracujem s firmou Forever living products a v tejto oblasti máme veľmi dobré skúsenosti, veľakrát stačí detoxikovať organizmus a napraviť hormonálny systém. Máme za chrbtom aj lekárov a odborné poradenstvo. Pozrite si moju stránku:
http://bartafor.flp.com/products.jsf
Môžete mi aj zavolať na 0918 467 862 alebo ma nájdite na facebooku - Marek Barta.
Rád sa podelím o skúsenosti.
Netreba sa vzdávať:
http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/
skusil by som vymenil urologa na manzelovom mieste.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@macicka262 a preco este nie ste v CAR? Mozno si uz davno mohla mat svoj uzlik stastia v rukach..Kde to nejde prirodzene, treba tomu pomoct.