Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@tinka881 jasne meriam BT a robi ovu testy.Kedze sa uz poznam a fungujem dost pravidelne a podla BT som mala minuly mesiac iba jeden anovulacny cyklus si myslim ze ziadne hormony nepotrebujem.U nas to bude asi problem nacasovania a tak...nechcem zatial robit radikalne veci...ked sa do konca roka nepodari,tak potom uvidíme.... 😀
Pridávam sa do skupinky😄spolubojovníčky,ideme na to!!!
@kukurica77 ahoj.ako dlho sa snazite?
2 a pol roka...
Baby som síce v skupine do septembra to bruško dáme, a idem aj tu k vám 😉 šak s MK se to táhne lépe 😁😊 verím baby, že to dáme ✊
pridávam sa, dúfm, že to vyjde
Hlásim sa do služby 🙂 Tento rok bude náš!!!
Pridavam sa
Ale nas tu je...snad coskoro menej a menej.sko dlho sa snazite?
ked ovuluje,tak dozreje aspom jedno...
Ahojte aj ja sa pridavam medzi vas🙂 mne meska mrcha uz treti den pred tym som mala mrchu na den presne 31 dnovy cyklus ale tehu test mam negativny☹ co si myslite?
Neviem mohlo sa to posunut lebo som si robila ovulacne testy a prvu slabu ciarku som mala az 16 den cyklu dakze moze byt ze ovulka bola cca az 20 den cyklu.... kiezby to vsak bola mala babika 🙂
@kchan moze,ale toto ti gynn iba so sona nepovie....to by ti zistili iba pri punkcii vajecikov pri IVF.Ale nie som si ista...ja si dokonca myslim,ze pri normalnej funkcii vajecnikov by ti mohli vajecniky vyprodukovat vela vajicok,ale nezrele.....ja neviem.Ja by som tenclostyl len tak bezdovodne nebrala... 😉
musíme to už dať.... 🙂 😀
My už vyše 3 rokov.... ☹ ale teraz som začala aj s hormonami tak uvidíme gyndoška mi nasadila clostilbegyt....tak uvidíme....babenky držím palce aby sa čoskoro na teste objavili vytúžené // 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takze ideme na to 🙂