Od ktorého dňa cyklu vám vyskočila bazálna teplota?

guga79
1. feb 2023

Ahojte zienky,
mam otazocku na vás, ktore si meriate BT a boli ste potom tehulky. Od ktoreho dňa cyklu vám "vyskocila" a uz neklesala, co zn.tehotenstvo?
Vdaka za vase skúsenosti.

babovka2321
1. feb 2023

@guga79 vyskoci po ovulacii, ci zena tehotna je alebo nie. Podstatne je, ze pred menstruaciou klesne, v tehotenstve sa drzi dalej.

nevenka
1. feb 2023

@guga79 plati, co napisala
@babovka2321, ale ja som po covide bola vynimka. Mne nevyskocila po ovu vobec, nemala som ani ciry hlien. Teplota mi vyskocila az na 25 DC, som bola nestastna, ze preco tak neskoro bola ovu, ale brala som lieky, co sa v tehotenstve nemozu a mavali smr nechraneny sex, tak som si robievala teho testy pre istotu a bum, tehotna som bola. Aktualne mi tu spinka 1 mesacna dcerka. Ale toto je strasna vynimka.

guga79
autor
1. feb 2023

@nevenka super ze nakoniec vsetko dobre dopadlo 💕

blue_violet
1. feb 2023

@guga79 my sa začneme snažiť tento rok, teraz ešte kvôli pár veciam s tým počkáme. Ale mne vyskočí teplota okolo 23 - 25 DC. Ovuláciu mávam neskôr, a tým sú aj predĺžené cykly. Prichádzajúcou menštruáciou vždy potom klesne 🙂

guga79
autor
1. feb 2023

@blue_violet fuha, tak to doat neskoro, aky mas dlhy cyklus? Drzim palce

blue_violet
1. feb 2023

@guga79 36 - 38 dní cca. Niekedy ale príde skôr, tak mávam 34 dní. Mne ale pred rokmi prišli na PCOS, ale momentálne sa mi cyklus tak upravil, že podľa teploty viem, že ovulácia prebieha a mám v poriadku aj luteálnu fázu. Snažím sa nestresovať a uvidíme 🙂

nevenka
1. feb 2023

@guga79 no...tak je to dieta cislo 4, takze bonusove, ku koncu probleny zdravotne, ale veru, dobre to nakoniec dopadlo.

guga79
autor
1. feb 2023

@blue_violet ja mavam od 24 po 26 max 29....niekedy by som prijala mat dlhší 🙈

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre