Ahojte snažilky,
pridávam sem túto diskusiu, aby sa sem zgrupili tie, ktoré momentálne začínajú Jonášove obdobie s jeho tabuľkou. Možno nás to povzbudí, ak budeme postupne každý mesiac sledovať ako niektorá z nás úspešne otehotnie 🙂
Ja som dnes dostala výpočet a vychádzajú mi tie červené dni cca 3 dni pred ovuláciu zelenou (niektorý mesiac sú to 2 dni, 3 dni a niektorý 4),
Tento mesiac AUGUST som mala červený 3.8., a keďže som nemala ešte výpočet snažili sme sa aj presne v ten deň, lebo viem, že sa máme snažiť cca 4 dni pred ovulkou, ktorú mám vypočítanú v kalendáriku v mobile a keďže mi na ten deň podľa Jonáša vychádzal zrovna aj ten plodný deň, tak by sa asi mohlo zadariť. Len sme sa asi mali snažiť skôr toho 2.8., lebo vraj deň pred červeným políčkom sa má, tak neviem... 😒
Píšte prosím svoje pocity a snaženie v Jonášovom období 🙂 potešia svojim príspevkom určite aj tie, ktorým sa už zadarilo 😵 😵 😵
@scales môžem sa spýtať výpočet ste mali originál od Jonáša čo sa platia originál alebo z tých voľných stránok?
@kvecinka321 od jonasa priamo, z tejto stranky: https://www.centrumjonas.com/sk
Stojito za tych 16 € ci kolko to stalo... zena si je aspon istejsia 🙂 az na to ze som si vypocet dala robit koncom augusta, cize zahrnul do vypoctu aj ten mesiac august, ale to som teda netusila, ze som uz tehotna 🙂 ale vyslo mi aj pohlavie podla neho a aj presne ten plodny den, kedy sme sa teda nahodou aj milovali a mala som orgazmus... takze za mna jonas za 100 bodov... len som myslela teraz, ze to dam aj bez neho, ale silno rozmyslam, ze si to zajtra zakupim opat 🙂
o den je to posunute myslim... ale pohlavie mi vyslo
@renimac normalne si to daj urobit z toho jonas centrum, takto budes stale len nad tym rozmyslet... tak si nekupis tento mesiac na seba tricko, ale si kupis toto, ved to mas vypocet az na rok, tak neviem co este vahas, ked tu mas zenu, ktorej to vyslo na prvy krat a odporuca ti to... ja uvazujem len nad tym ci si to dat znovu robit, lebo jedno dietatko uz mam a myslela som, ze otehotniem len tak bez nicoho, akoze nahoda s tym ze sa teda snazime... len on ti tam vypise aj ktore z tych moznych tehotensiev by bolo prosperujuce a ktore by bolo rizikove... tak preto nad tym uvazujem... nechcem prist o dietatko v niektorom stadiu tehotenstva... ale na tvojom mieste by som nevahala a kupila to
@scales snažili sme sa 3 roky, kontrolovala som si každý mesiac ten výpočet na webe. A nič. Takže som skepticka. Nejde o peniaze. A si jedna z mala o ktorých viem, že im ten výpočet vyšiel. Za 3 roky som spoznala veľa báb, ktoré si to zaplatili a nič z toho. Snažíme sa o druhé ešte krátko, zaujala ma tá téma, ale v konečnom dôsledku je to asi aj tak vec medzi nebom a zemou. Držím palce, nech sa Vám podarí ako si praješ.
@scales dobry den mozem sa opytat ako dlho sa čaka na ten vypočet od jonása????
@anielicek009 ja som cakala asi 2 dni, ale je treba si dat asi platbu kartou a vtedy im to hned pripise na ucet... ak si date prevodom, tak to bude zrejme o 2 dni dlhsie... ale su promtni.. len treba uviest, ak mate aj nepravidelny cyklus, aby bol vypocet presny... jedna sa o to, ze zena ma pocas cyklu 2 od seba nezavisle dni kedy moze pocat... jeden z nich je ovulacny den, ten si zena sama zaznamenava do tabulky, ktoru jonas posle... a druhy den je ten jonasov den, ktore vypocitava to stredisko na zaklade kozmickych ziareni... ten den je vraj schopnost pocat u 85% zien a v tento den byva v tej tabulke napisane aj pohlavie... cize ak sa zena snazi pocas ovulacie v mesiaci, tak tam jonas nezarucuje ze to pohlavie bude take, ako je pri tom jeho cervenom dni... Ja som mala napr v ten mesiac kedy sme sa snazili jonasov cerveny den 3.8. a ovulaciu podla svojho cyklu som mala 4.8., ale snazili sme sa toho 3.8. a mam aj chlapca ako som mala napisane pri tom jeho cervenom dni..., ale vraj je este dobre snazit sa nie priamo v ten jeho cerveny den, ale den pred nim, cize podla neho sme sa mali snazit 2.8. ale kedze sme to vtedy este nevedeli, tak bohuzial, ale vyslo to aj tak 🙂
vela zenam to vychadza aj ze maju to kozmicke ziarenie pocas ms, ale to vraj vobec nevadi, v niektorych krajinach to maju zeny tak zauzivane, ze sa snazia prave pocas menstruacie a v tych krajinach populacia rastie rovnako rychlo ako v inych... cize aj toto je na zamyslenie.... to vam vsetko pride v tych pokynoch k tabulke, ktoru vam posle... Ved ked si vezmete, kolko date za mesiac v lekarniach na ovulacne testy a na tehotenske, tak vas jeden vypocet za 16,00 € isto nezruinuje...
@anielicek009 len upresním, že ak chcete výpočet veľký, je to 21,50€ 😉.
Tak mne dnes prišiel výpočet tak som zvedavá čo z toho bude..
Mne dnes prišiel výpočet a všetky červené dni mi vychádzajú cez menštruáciu ... Alebo 1-2dni pred ... Úplne sa nezhodujú z ovulaciou
@nikuska111 to vobec nevadi ked je to tak... treba sa vtedy snazit
@scales lenže ja mám tak silnú menštruáciu že vtedy ani len nepomyslim na sex
@scales no tak toto keby viem ušetrím... dnes som zistila že som tehotná 🙈
@kvecinka321 gratulujem ale tiež som si to pred týždňom povedala ... Škoda peňazí ... 😊😊😊🙏🙏🍼🍼👣👣👣
@nikuska111 gratulujem teda 😍 kolky tt si?
@kvecinka321 ja som 6tt a ty
@nikuska111 ja ešte len 4tt ešte len som sa to dozvedela teraz takze úplný začiatok 🙂
@kvecinka321 a u dr.si bola či ešte nie
@nikuska111 ešte nie čo by som tam robila veď to som ešte úplný začiatok nechcem tam zbytočne svietiť idem až začiatkom decembra aby už aj srdiečko bolo vidieť keď tak.. ešte si idem užívať že mi nič nie je 😄 len si dávam na seba pozor a čakám kedy sa dostavia prvé príznaky 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@scales pridavam sico po roku a pol, ale aby ste vedeli, ako to dopadlo, tak sa nam veru zadarilo na toho 3.8. A mame krasneho synceka 🙂