Ahojte, môžem sa opýtať ci vy alebo niektory ktoru poznáte vo vašom okolí je plne zaockonana a bez problémov otehotnela? Prosím nechcem žiadne hádky ani odsudzovanie, že je niekto alebo nieje očkovaný.... Len ma zaujíma či otehotnenie prebehlo úplne normálne alebo boli problémy.... Ďakujem
@julia141 ano ja
Tiež poznám, ja som tiež mala obavy. Teraz som sa nechala zaočkovať prvou dávkou a takisto mám taký pocit divny, že čo ak… uvidíme 🙂
ja, neplanovane. s vysokym vekom, tlakom, trombofilnym stavom, blbou stitnou, atd 🙂 tehotenstvo normalne, bezproblemove, ak neratam bezne tehu tazkosti ako bolavy chrbat a pod. 🙂
@pseudomonas87 ďakujem ❤️
@damianko2410 ďakujem ❤️a gratulujem 🥰🥰
@henikap123 ďakujem ❤️
Tiež hneď, neplánovane, v čase druhej dávky.
@sona96
@damianko2410
@mazda323f Môžem sa opítať v koľkom týždni sa nachádzate a z bábom je všetko ok?
@julia141 Prípajam sa k tvojej téme,dúfam,nevadí? 3tieho ideme na druhú dávku a tiež plánujeme bábo v najbližších mesiacoch.
@alison11 19 t chvala bohu ano a to mam 36 rokov
@damianko2410
@mazda323f Jej super teším sa svami a ja mám už 34 a muž 38 🙂 radi by sme ešte 3tie dieťatko ešte.
@alison11 sestra je na začiatku štvrtého mesiaca (hanba mi, ale klamala by som, keby som napísala presný týždeň, nepamätám si) a s bábom všetko v poriadku, akurát sa jej zhoršila astma, ale všetci lekári (pľúcna, alergologicka aj gynekológ) jej povedali, že to je vplyvom tehotenstva a hormónov úplne normálne. Ockovana bola medzi prvými, ešte začiatkom roka skrz povolanie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julia141 áno, poznám osobne , otehotneli bez problémov, ockovanie nespôsobuje neplodnosť.