Ahojte,
mám za sebou MA v 7tt, dalšie 2ročné snaženie a 40 tku na krku. Za tie 2 roky snaženia mam pocit, že už vlastne telo poznám a viem presne, ze uz znova NIE som tehotná , a to aj 10 dní pre očakávanou menstruaciou. Priebeh je vždy rovnaký. 12. den ovu= potvrdena gynekologom. 5 dní ticho. Presne 17. den nastup drobne svrbive akne, zvacsene citlive prsia. 19. den nervozita, vybusnost. Trva v zmensenej miere az do 26. dna, potom ulava. 28 max 29 den menstruacia. No a takto dokola 2 roky. uz som na prasky. Samozrejme zhruba kazdy treti cyklus ak mam o 2 vyrazky menej a nevrieskam cely den, ale len pol dna, tak si vitazoslavne letim kupit test. HAHA. No aj tento cyklus som letela 23 den kupit, lebo sa mi nezvacsili prsia, ostatne "nepriznaky" = podrazdenost a akne mam. No samozrejme test snehobiely, dnes som 25 den, iskierka nadeje ako vzdy.
Už som unavena z toho stereotypu a chcem sa Vas opytat, ci ste na tom podobne...už strácam nádej, že ešte jedno babatko by tam hore mohlo byť určené pre mňa....
Jasne ze netreba, len som si vyliala zlost. Sama na seba. 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nestracaj nadej, co ma prist pride len sa netreba tolko sledovat, uvolni sa 🙂