Ahojte, podľa výpočtov mam mat za 3 dní ovuláciu, dnes má začali bolieť vaječníky. Co si myslite o tomto ovu teste?
@erikapiloxing ako píše
@eduvalia
Toto je negatívny ovulacny test
@eduvalia som 12 DC, 15 DC by mala byť ovu, môže ešte zosilniet?
@erikapiloxing urcite ano, hlavne sa nespoliehaj na to kedy byva ovulka. Ja som ju bezne mavala na 10-11DC, teraz ju mam 14DC (sledovana koli IUI).
@erikapiloxing odporucam si to kontrolovat este aj bazalnou teplotou, to je spolahlivejsie.
@eduvalia kontrolujem
@erikapiloxing na ovulku vplyva mnoho faktorov, ak s nou nemavas problem, urcite pride, rozdiel moze byt aj 2-3 dni, niekedy viac. Drzim palce.
@hennyinnsbruck
@hennyinnsbruck nemôže to byť tým ze som 3 dní pred ovulaciou?
@eduvalia nemávam, práve dnes má začal bolieť vajecnik tak som šla testnut tu vidno lepsie
@erikapiloxing takto som to mala teraz ja:
@eduvalia tak sme natom podobne 12 DC
@eduvalia snažíte sa aj teraz pred?
@erikapiloxing chodime do CAR, ale snazime sa kazde dva dni v case ovu. Teraz ma moj drahy od nedele post, zajtra nas caka IUI.
@eduvalia my dnes, v stredu a v deň ovu
@erikapiloxing odporucam urcite aj po ovu.
@eduvalia ďakujem
@eduvalia takže myslíte že ten test je ze značí prichádzajúcu ovuláciu?
@erikapiloxing Lh hormon je pritomny v tele pocas celeho MS cyklu. Moze znacit prichadzajucu ovu, ale aj nemusi. Kazdopadne v den posledneho pozitivneho testu, treba pocitat s tym, ze ovu nastane o 12-48hod.
@eduvalia inak pekne to vychádza, včera nič a dnes ma začal pobolievat pravý vajecnik tak som testla, tak by to malo sedieť
@mirus11 no mňa vajecnik začal bolieť len dnes a taky som mala
@mirus11 ktorý deň cyklu mate?
@erikapiloxing testuj ďalej...👌👌
@erikapiloxing 25dc
@mirus11 ako dlhý cyklus mate?
@erikapiloxing 35-36,podľa toho,kedy je ovulka,ale tento mesiac to bude ak viac,keďže ešte ovu nebola,akosi sa jej moc nechce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erikapiloxing ciarka musi byt minimalne tak silna ako kontrolna.