O druhé dieťa sa snažíme skoro rok a stále nič

6. mar 2023

Ahojte mamičky. Jedno dieťatko už mame. Snažíme sa o druhe už skoro rok , ale každy mesiac tá mrcha pride 😪 ako aj dnes 😓 prosim vas , co je dobre aby dopomohlo k otehotneniu ? Nejake kvapky , lieky , polohy ? Už som beznajdena a to sme mlady par , ja 25 a 30. Ďakujem za každu radu 😥

daniela2202
6. mar 2023

Umývať sa iba čistou vodou

alzbeta12399
6. mar 2023

To mi je ľúto ale nestrácajte nádej to určite nie 😇 my sme sa sice snažili len 5 mesiacov no aj mne bolo s toho smutno, držím palce príde to keď má 💜

anjelicek26
6. mar 2023

Pozri my do teba nevidime. My mame styri deti prakticky na prvy sup, potom potrat v 14tom tyzdni a potom - teda teraz - rok vobec nic... telo sa meni bez ohladu na vek, mozu byt rozhadzane hormony, zrasty, zapal, ktory ani necitis a predsa tam je... potrebujes poriadne hlbsie lekarske vysetrenia (proste povies, ze uz to rok je, ak ta to velmi trapi), kvapky-lieky-polohy prosim ries az ked ti lekar povie, ze ste 100% zdravy... a na ten spermiogram by mal ist aj muz...aj on moze mat nejaku nepreliecenu infekciu (tym nemyslim pohlavnu chorobu), ktora moze spermie dost redukovat.

54tinka54
6. mar 2023

No ak je to už rok a dieťatko veľmi chcete, tak šup za lekárom, nech skontroluje či je všetko ok. Možno dôjde na nejaký problem, ktorý treba vyriešiť. A ak bude všetko ok, tak môžeš si skúsiť nasadiť gynex kvapky, mužovi kúpiť zinok+selén

veron2811
6. mar 2023

Užívala som inofolic posledné 3 mesiace pred otehotnenim (skúšali sme skoro rok), vitamíny, priateľ užívam syrel, ale z vlastnej skúsenosti, pokiaľ ste obaja v poriadku po zdravotnej stránke, treba "netlačiť na pílu".
Spravte si pekný večer, večeru, vínko... A ono to príde, teraz sa mi to už ľahko píše, keď mi tu gabká 2-mesačný miláčik, ale nebojte, ono to príde. Držím palce. ❤️

majka_skvela
7. mar 2023

A vieš, kedy máš plodné dni? Idete aj podľa nich?

mimi410
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petricka22
7. mar 2023

Netlac tolko na pilu. Uvolni sa, planuj si buducnost bez druheho dietata, ži! Cestuj, vzdelavaj sa, zacni cvivit, daj si nejaky ciel a venuj sa mu naplno a uvidis, ze to pride, len sa na to tolko nesustred.
Ja som tuzila po dietati roky a prislo to presne vtedy, ked som si povedala, ze idem sa sustredit na ine a tesit sa z ineho a v tom cykle bum, tehotna a takto dvakrat, az ked som to pustila z hlavy…

sense
7. mar 2023

3 tehotenstva prakticky hneď aj keď 2 z toho bolo Ma, a od posledného Ma prešli 3 roky a nic

paloma10
16. mar 2023

Nám sa druhé dieťa nedarí už skoro 3 a pol roka 🤷‍♀️ A prvé šlo úplne v pohode.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre