Ahojte prepáčte znovu píšem.... S priateľom sme spolu 3 roky a snažíme sa o spoločné bábätko. Aj keď každý z nás má už to vlastné. Ale predsa by sme chceli naše spoločné :( no nedarí sa nám. :( Už neviem čo mám robiť aby som bola v tom. Minulý týždeň ma boleli aj prsníky ako keď som začala čakať malú.. :( no neúspešné :( Už sme boli aj s priateľom na spermiograme v nemocnici v Martine. Vraj sme v poriadku obi dvaja... :( Tak kde môže byť ešte problém?? :( Ďakujem krásne za každú radu :(
Čím viac sa snažíš, tým to bude horšie, a ver prešla som si tym,tri roky sa nedarilo a keď už som bola Rozhodnúta pre nemocnicu-vyšetrenie tak to prišlo. Nesnaž sa, nemysli na to, všetko bude v pravý čas... 😘😘😘😘😘
No ja to poznám je to ťažké tiež skúšam všetko a nič sa nedeje :(
Bola by som rada keby viem ze nosím pod srdcom milované dieťa 😥😥😥😥😥😥😥 len čo keď nič s toho nieje 😥
@lynduska snažili sme sa o druhé 2 roky..... až som si povedala a dosť ! Nebudem sa trápiť mám 26 rokov a boh mi nedopraje druhé tak sa stym musím zmieriť (on vie prečo nemám mat druhé) tak po 2 rokoch snaženia a tlačenia chcem chcem chcem som si povedala nechcem Neni mi dopriate..... bud o tyzden tehotná ☺️🤷♀️ Už mame 15 dňovú princeznú čiže usporiadajte si to v hlave a hlavne netlacte sa do toho ono to príde a v hlavne najnevhodnejšej chvíli. 🤷♀️
@lynduska skus hormonalnu jogu mne velmi pomohla.
Zienky, ktorá chcete babo, nesnažte sa, verte že je to ešte horšie, mam. Známe ktoré už boli zmierenie že nebudú mať deti a prišlo to😉😉😉😉a to vám povie každá žena ktorá si tým prešla, u niektorej to ide rýchlo, u niektorej zas nie ale verte čo vám. Je sudene... Môžte sa aj neviem co... Uzivat drahé lieky, piť čaje a neviem co... Proste keď to má byť tak to bude, keď nie... Bohužiaľ
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus skupinu snazilky