O dieťatko sa snažíme 3 roky a nevychádza nám to i napriek tomu, že sme zdraví

lynduska
1. máj 2019

Ahojte prepáčte znovu píšem.... S priateľom sme spolu 3 roky a snažíme sa o spoločné bábätko. Aj keď každý z nás má už to vlastné. Ale predsa by sme chceli naše spoločné :( no nedarí sa nám. :( Už neviem čo mám robiť aby som bola v tom. Minulý týždeň ma boleli aj prsníky ako keď som začala čakať malú.. :( no neúspešné :( Už sme boli aj s priateľom na spermiograme v nemocnici v Martine. Vraj sme v poriadku obi dvaja... :( Tak kde môže byť ešte problém?? :( Ďakujem krásne za každú radu :(

nikusiak9
1. máj 2019

Skus skupinu snazilky

lynduska
autor
1. máj 2019

@nikusiak9 prosím ťa kde ju nájdem???

nikusiak9
1. máj 2019

@lynduska nastav si do profilu ze sa snazis o babatko a automaticky ta tam hodi. Najdes tam kopec rad

lynduska
autor
1. máj 2019

@nikusiak9 ďakujem moja

cica8
1. máj 2019

Čím viac sa snažíš, tým to bude horšie, a ver prešla som si tym,tri roky sa nedarilo a keď už som bola Rozhodnúta pre nemocnicu-vyšetrenie tak to prišlo. Nesnaž sa, nemysli na to, všetko bude v pravý čas... 😘😘😘😘😘

lynduska
autor
1. máj 2019

@cica8 snažím sa na to nemysliet no nedá sa :( už sme boli po všelijakých doktoroch a nič 😥😥😥 všetko je márne 😥😥

joannita
1. máj 2019

@cica8 kiezby sa to dalo. A ak to aj zafunguje tak je to len nahoda, nic viac ;)

arthemiis
1. máj 2019

No ja to poznám je to ťažké tiež skúšam všetko a nič sa nedeje :(

lynduska
autor
1. máj 2019

Bola by som rada keby viem ze nosím pod srdcom milované dieťa 😥😥😥😥😥😥😥 len čo keď nič s toho nieje 😥

bobana297
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lynduska
autor
1. máj 2019

@bobana297 ved to áno ale prečo my 😥😥

joannita
1. máj 2019

@lynduska srandujes? Vies kolko nas je? Tisice. 3 roky je nic. Ja sa snazim 11 rokov.....a ty aspon uz mas dieta 😳

bobana297
1. máj 2019

@lynduska ono to proste niekedy tak je. Prestante to riesit a pride to samo ak to ten zhora bude chcet

joannita
1. máj 2019

@bobana297 zial takto to nefunguje

sida456
2. máj 2019

@lynduska snažili sme sa o druhé 2 roky..... až som si povedala a dosť ! Nebudem sa trápiť mám 26 rokov a boh mi nedopraje druhé tak sa stym musím zmieriť (on vie prečo nemám mat druhé) tak po 2 rokoch snaženia a tlačenia chcem chcem chcem som si povedala nechcem Neni mi dopriate..... bud o tyzden tehotná ☺️🤷‍♀️ Už mame 15 dňovú princeznú čiže usporiadajte si to v hlave a hlavne netlacte sa do toho ono to príde a v hlavne najnevhodnejšej chvíli. 🤷‍♀️

bobana297
2. máj 2019

@joannita vsetko je to v hlave

joannita
2. máj 2019

@bobana297 nieje ani z daleka. Za 11 rokov snazenia co - to o tom viem a presla som si roznymi fazami "nemyslenia na to" aaaaaa hadaj co. Nepodarilo sa 🙂
A takych ako ja poznam desiatky bab. Vajecniky a maternicu neoklames pozitivnym myslenim.

monchichichi
3. máj 2019

@lynduska skus hormonalnu jogu mne velmi pomohla.

cica8
3. máj 2019

Zienky, ktorá chcete babo, nesnažte sa, verte že je to ešte horšie, mam. Známe ktoré už boli zmierenie že nebudú mať deti a prišlo to😉😉😉😉a to vám povie každá žena ktorá si tým prešla, u niektorej to ide rýchlo, u niektorej zas nie ale verte čo vám. Je sudene... Môžte sa aj neviem co... Uzivat drahé lieky, piť čaje a neviem co... Proste keď to má byť tak to bude, keď nie... Bohužiaľ

ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre