Prosím vás žienky poraďte mi neviem co mam robiť som zúfalá lebo sa už o to snažíme 3,5 roka a stále nič
@hederamonstera prosim
@kika2433 Co na to hovori tvoj gynekolog/icka? Ake vysetrenia boli urobene, co ti bolo odporucene?
CAR je centrum asistovanej reprodukcie @hederamonstera sa pyta ci ste tam uz boli.
@kika2433 neodpovedas na otazky, potom tazko poradiť. Ake vysetrenia mate za sebou? Aj Ty aj partner?
Reprodukcna imunologia, endokrinologia, laparoskopia, hematologia, genetika....?
@catherinah že či je on plodný alebo ja ale ja som plodná a aj on
@kika2433 Ake vysetrenia mate za sebou? Aj Ty aj partner? Nie ci ste plodni.
to je velmi malo
@catherinah spermogram
@kika2433 Neda sa ti nijak poradit kym nenapises presne ake vysetrenia si absolvovala. Tvoja lekarka ti pravdepodobne urobila hormonalny profil, mozno nejake stery na mykoplazmy, ureaplazmy a pod., mozno folikulometriu. Dalsie vysetrenia robia bud v centrach alebo v specializovanych ambulanciach (genetika, reprodukcna imunologia, endokrinologia, ematologia...) - presne ako ti tu pisu ostatne.
Okrem toho ti este v CAR mozu indikovat vysetrenie priechodnosti vajickovodov, laparoskopiu, hysteroskopiu atd.
Partner tak isto spermiogram - nielen zakladny ale su aj rozne detailnejsie rozsirene a rovnako tak vysetrenie u androloga - vytery, ultrazvuk, hormonalne vysetrenie.
Ak je uplne vsetko v poriadku a stale sa nedari, tak centrum navrhne inseminaciu alebo IVF.
Ale ty ked napises ze vysetrenie "ci je on plodny alebo ja" tak to netusime co zahrna.
nám pomohla zmena prostredia... teraz to síce neni jednoduché vôbec, ale vtedy my sme odišli na dovolenku a už počas druhého dňa som cítila že asi to bude Ok, cítila som sa byť uvoľnená a vrátili sme sa už traja.... držím palčeky....
Ona mi robila len vyšetrenia pozerala ma zospodu a povedala ze som plodná ako jablon
Zmen gynekologa za nejakeho odborníka.
@catherinah len nemám takeho
@kika2433 musis pohladat. Odkial si?
@catherinah Žiar nad hronom
Dietatko este nemas alebo ten chlapcek v profilovke je Tvoj?
@catherinah mam dvoch synov
@kika2433 napis do skupiny mesta, koho by Ti odporucili.
@catherinah kde
@kika2433 do skupiny Ziar nad Hronom
Najdes v MOJE SKUPINY A FORA
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v nejakom CAR ste uz boli?