Ahojte devčata aké vitamíny byste mi vedeli odporučiť prosím na plodnosť snažíme sa uš rok o babo a zatiaľ neúspešne
Ďakujem Vám krásne za odpovede
Žena Inofolic, muž Folandrol. Predávajú ich aj ako partnerský balíček výhodnejšie.. napríklad.
Mne nepomohlo nič... Resp ked som otehotnela po 3cykloch skončilo to MA, odvtedy je to vyše roka a brala som inofolic, aj alchymilku píla, chlap je v poriadku, ja tiež až na štítnu žľazu ale tak tu mam už roky ( a napriek tomu sa nám s ex podarilo prakticky hneď) Takže teraz som to už asi 2. Mesiac vzdala žiadne testy, žiadne sledovania žiadne doplnky, ja som sa s tým vnútorné akosi už vyrovnala predsa len nie som najmladšia.
Pustite to z hlavy obaja, prestaňte sa na to upínať...užívajte si to a nemyslite na to...psychika je mocný čarodej (vlastná skúsenosť)...držím palce
Ahojte. Raz za cas mavam problem ze pri malej potrebe ma reze pali, doktorka mi zistila bakteriu na ktoru mi dala antibiotika. Tento problem mavam cca raz za 3,4 mesiace a trva iba jeden najviac 2 dni a par mesiacov pokoj. Pol roka sa snazime o babetko no zatial nic, mali ste niektora rovnaky problem ze ste sa musela doliecit a potom sa zadarilo? Moze ta bakteria vomne byt cele mesiace aj ked sa neprejavuje a moze to byt tym ze sa nam zatial nezadarilo? Som zvedava ci ste mali niektora podobnu skusenost pekny den 😊
Ahojte devčata prosím mám otasku mislite sy že spermie sa dostanú aš k vajičku do maternice keď hneď zomňa všetko viteka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasimina Femibion 1 sa užíva aj keď sa snažíte. Ale z vlastnej skúsenosti.. kašlite na to.. prestaňte sa snažiť... Nájdite si nejakú aktivitu. Namierte svoje myšlienky úplne inam a práve vtedy to príde 😀