Ahojte s manželom sme začali premýšľať o bábätku.ak by sa nam to podarilo hneď ako sa bude dat (dal by Boh), tak by sa bábätko narodilo pár mesiacov predtým ako nastúpi do 1.rox
syn chodil do prvého ročníka na 8 r. gymn.
Moja prvorodena nastúpila do školy (neštandardne v januári) týždeň predtým ako sa narodila menšia. Za mňa to bolo ideálne. Novorodenec väčšinu času prespi - stíhaš sa venovať školským povinnostiam, 2x denne prechádzka - ráno a poobede do a zo školy + som bez problémov zaviedla rovnaký režim pre obe deti - vstavanie o 7 ráno a do postele obe o 7 večer. Obe rýchlo prijali novú rutinu, staršej to vzhľadom na nové školské povinnosti neprišlo čudné tiež. Win win 😁
My mame taký rozdiel a bolo to super. So staršou som sa učila, keď maly popoludní spal. Teraz majú 20 a 14 a rozumejú si fajn.
Ja som to tak mala. Ferinko mi v septembri nastúpil do 1 ročníka na ZŠ a na konci novembra sa mi narodila Stanuška. A bolo to úplne bez problémov... Super rozstup 6 a pol roka..
Moji majú 21 (leto, jún) a 15 (na konci novembra).
Ak bude prvy rocnik ako nas,rozumej cez koronu,tak ti prajem vela stastia🙈
@tncka jo, my sme mali skolacika, skolkarku (co bola doma) a v decembri sa narodil treti drobec. Bolo to zaujimave, ale nastastie, prvacik je dost sikovny a samostatny, ked si zvykol na online vyucko. Ale muz mu dost pomahal, mal HO. Maleho som este ucila dostat sa na prso bez klobucika, no zahul to bol. Ale prezili sme 😅
Syn mal 7 mesiacov, keď dcéra nastúpila do prvej triedy a ja som nastúpila späť do prace ako učiteľka, muž na matersku. Bol to dosť záber vzhľadom na to ze malý hneď ochopel a musela som s nim ísť do nemocnice, dcéra mala zlomenú ruku ale zvládli sme. Trochu problematické sie to bolo od októbra počas dištančného vzdelávania nakoľko i ja i dcéra sme mali online vyucovanie(ona svoje, ja svoje a zoroven potrebovala pri tom pomôcť) a synator sa dožadoval mojej spoločnosti. Potom keď otvorili opäť všetky triedy, bolo to už v pohode
No ja ked som mala 25 studovali sme s manzelom externe VS. Na konci 1 roc sa narodil prvy syn a na zaciatku 4 roc druhy syn. Statnicovali sme obaja s dvoj a stvorrocnym dietatom popri vsetkom...zvladli sme...
Nás to čaká teraz.syn ide do prvej triedy a doma mám ročného(október 2014,august 2020).tak kto vie čo to bude.a nechcem pomyslieť ani na to že ak zase školy zavrú 🙏🙆
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem sice aka je otazka, ale mladsia dcera mala presne 2 tyzdne, ked starsia nastupila do prveho rocnika ZS. Uplne v pohode sa to dalo zvladnut.