Novorodeniatko a čerstvý školák

25. júl 2021

Ahojte s manželom sme začali premýšľať o bábätku.ak by sa nam to podarilo hneď ako sa bude dat (dal by Boh), tak by sa bábätko narodilo pár mesiacov predtým ako nastúpi do 1.rox

dskjhfdlkdjhl
25. júl 2021

Neviem sice aka je otazka, ale mladsia dcera mala presne 2 tyzdne, ked starsia nastupila do prveho rocnika ZS. Uplne v pohode sa to dalo zvladnut.

deti95060810
25. júl 2021

syn chodil do prvého ročníka na 8 r. gymn.

haley7897
25. júl 2021

Moja prvorodena nastúpila do školy (neštandardne v januári) týždeň predtým ako sa narodila menšia. Za mňa to bolo ideálne. Novorodenec väčšinu času prespi - stíhaš sa venovať školským povinnostiam, 2x denne prechádzka - ráno a poobede do a zo školy + som bez problémov zaviedla rovnaký režim pre obe deti - vstavanie o 7 ráno a do postele obe o 7 večer. Obe rýchlo prijali novú rutinu, staršej to vzhľadom na nové školské povinnosti neprišlo čudné tiež. Win win 😁

hettinka
25. júl 2021

My mame taký rozdiel a bolo to super. So staršou som sa učila, keď maly popoludní spal. Teraz majú 20 a 14 a rozumejú si fajn.

elenajezova
25. júl 2021

Ja som to tak mala. Ferinko mi v septembri nastúpil do 1 ročníka na ZŠ a na konci novembra sa mi narodila Stanuška. A bolo to úplne bez problémov... Super rozstup 6 a pol roka..

elenajezova
25. júl 2021

Moji majú 21 (leto, jún) a 15 (na konci novembra).

tncka
25. júl 2021

Ak bude prvy rocnik ako nas,rozumej cez koronu,tak ti prajem vela stastia🙈

nevenka
25. júl 2021

@tncka jo, my sme mali skolacika, skolkarku (co bola doma) a v decembri sa narodil treti drobec. Bolo to zaujimave, ale nastastie, prvacik je dost sikovny a samostatny, ked si zvykol na online vyucko. Ale muz mu dost pomahal, mal HO. Maleho som este ucila dostat sa na prso bez klobucika, no zahul to bol. Ale prezili sme 😅

miniminka
26. júl 2021

Syn mal 7 mesiacov, keď dcéra nastúpila do prvej triedy a ja som nastúpila späť do prace ako učiteľka, muž na matersku. Bol to dosť záber vzhľadom na to ze malý hneď ochopel a musela som s nim ísť do nemocnice, dcéra mala zlomenú ruku ale zvládli sme. Trochu problematické sie to bolo od októbra počas dištančného vzdelávania nakoľko i ja i dcéra sme mali online vyucovanie(ona svoje, ja svoje a zoroven potrebovala pri tom pomôcť) a synator sa dožadoval mojej spoločnosti. Potom keď otvorili opäť všetky triedy, bolo to už v pohode

miskanathan
31. júl 2021

No ja ked som mala 25 studovali sme s manzelom externe VS. Na konci 1 roc sa narodil prvy syn a na zaciatku 4 roc druhy syn. Statnicovali sme obaja s dvoj a stvorrocnym dietatom popri vsetkom...zvladli sme...

mizu89
31. júl 2021

Nás to čaká teraz.syn ide do prvej triedy a doma mám ročného(október 2014,august 2020).tak kto vie čo to bude.a nechcem pomyslieť ani na to že ak zase školy zavrú 🙏🙆

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre