Ahojte snazilky, chcela by som sa opytat, co by ste mi z tychto dvoch moznosti skor odporucili. Nemam PCO. Uz som citala zvlast diskusiu o Nosifole, aj o Inofolicu, ale vobec neviem do coho investovat. Ide o to, ze to neni prave najlacnejsie, a dumam co si mam objednat. My sa uz dlho snazime o babatko. Velmi pekne dakujem za kazdy nazor.
ahojte, zaujimal by ma vas nazor na GEN HEPAN. V zlozeni je aj Inozitol aj ine Bckove vitaminy. Stoji okolo 4€ - 60 tabliet, co sa mi zda s porovnanim Nosifolu alebo Inofolicom velmi vyhodna cena. Je ho tam len 50mg, ale odporucaju brat aj tak viac tabletiek denne....
caute baby, ja mam tiez inofolic, nemam ziadne problemy (zatial) a snad som dobru volbu zvolila, posula som o gynexe a nosifole a femibion a femigrad a kadeco...ale inofolic mi prisiel asi ten naj🙂 Snad pomoze🙂
Ahojte, ja nemám PCO len mrcha prestala chodiť po vysadení antikoncepcie... zmenila som doktorku a zistila mi hyperprolaktinémiu. S partnerom sa už rok pokúšame o dieťatko a asi pol roka beriem inofolic. asi po mesiaci užívania mi mrcha prišla celkom presne a od vtedy opäť nič. Mám brať dva sáčky denne a rozmýšľam o prejdení na nosifol. Nemáte nejaké skúsenosti?
Baby, pred 2 týždňami som začala brať Nosifol, od začiatku decembra...mám však pocit, že ma po ňom nejako nafukuje a pripadá mi akoby som z neho aj priberala. Snažím sa stravovať zdravo, cvičím pravidelne, ale oblečenie nepustí 🙂
Ahojte kocky,ktore ste otehotneli po brani nosifolu?a za aku dobu?
Ahojte, mam 39 r.,snažili sme sa 3 mesiace, ale nic. Zakúpili sme si Nosifol ( pre ženy) a partner ( určený pre mužov ) za cca 70€ . Užívali sme to mesiac a pol a huŕŕŕŕaaaaa, podarilo sa. 😍😍😍😍😍Či to pomohlo..., neviem. Ale asi ano, no urcite neľutujem tie peniažky. Tak držím všetkým snažilkam palčeky😉☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️😘
Ahojte, ostal mi inofolic 60+5 bal za 30+poštovné. Exp. 5/2019
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lentilka_50 kyselinu listovu 🙂 pokial mas pravidelnu mrchu, infolic ti netreba. gyndos mi dal letak na nosifol ale sam povedal, ze kedze mam vsetko pravidelne, aj ms aj ovu, ze mi staci brat kys.listovu. A nosifol ani v lekarni nemali, tak som kupila kys.listovu za 3 eury 😀 a vitamin E k tomu 😉 a myslim pozitivne a verim ze vsetko bude tak ako ma byt 🙂 este si davam aj kvapky femigard a zacnem pit alchemilkovy caj, pises ze sa dlho snazite, ... treba dat vysetrit aj partnera - spermiogram, to vela napovie 🙂