Ahojte ake mate skusenosti s Nosifolom? Ak mate niekto ne predaj napiste 🙂 Dakujem
lenna71 prisla Vám ip od mna?
@1martinka12 ja ho uzivam a som s nim spokojna 🙂
zuzik1927 a ako dlho ho užívaš?
@1martinka12 cca 3 mesiace, 1 sacok denne kazdy vecer
@ zuzik1927 3mesiace a este zatial nic? Tak ja uzivam rano vecer 1 sacok lebo mam aj nepravidelny cyklus
@1martinka12 no ved ja som tiez mala, ovu az niekedy po 30DC..odkedy ho beriem mam okolo 20DC cize som spokojna🙂 a nezadarilo sa este, ale urcite sa podari 🙂
Zuzik1927 No treba dufat 🙂 kolko sa uz snazite?
@1martinka12 no ako casovo je to cca rok a pol, ale z tho sme realne ovu vystihli asi 5x..cize tak nejak..a raz to vyjde verim tomu
Baby, pred 2 týždňami som začala brať Nosifol, od začiatku decembra...mám však pocit, že ma po ňom nejako nafukuje a pripadá mi akoby som z neho aj priberala. Snažím sa stravovať zdravo, cvičím pravidelne, ale oblečenie nepustí 🙂
ahojte, mám pozitívnu skúsenosť s Nosifolom, sme v 9 TT, brala som ho 1,5 mesiaca 2x denne (veľa rôznych problémov - PCO, vysoký luteizačný hormón, dlhé cykly bez ovulácie, slabá činnosť štítnej zľazy), 4 mesiace som brala Duphastonom, bezúspešne, nakoniec mi doktor odporučil Nosifol a hlavne kľud bez stresov z toho, či sa podarí alebo nie, tak to nakoniec po roku vyšlo. Zostala mi 1 celá krabička (20ks) + 7 sáčikov (kupované v 12/2014, záruka do 3/2017), ak máte záujem napíšte mi.
@1martinka12 mám na predaj nosifol 15ks,máte záujem?
@certovica1982 písala som to pred 3 rokmi 😀😁
@1martinka12 môžem sa opýtať či teda ten nosifol pomohol alebo nie? 🙂 ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.