Ahojte babenky. Máte niektorá skúsenosti alebo poznáte niekoho komu pomohol Nosifol Duo? Ja ho beriem teraz. Dúfam že sa nám to teraz podarí.
Ahoj,ja poznám a užívala som Nosifol forte a neviem či sa dá povedať,že či nám to pomohlo.Užívala som to hlavne kvôli kyseline listovej,ale celkovo to má dobré zloženie.🙂
Ahojte baby,mam celé balenie nosifol forte,uz ho nepotrebujem,podarilo sa 🙂...vybrala som len jedno celé a ešte jedno ostalo, ponúkam za 15 vrátane poštovného
@lienka2017 Gratulujem, ak by si nahodou nepredala tak ja som to ešte aj v tehotenstve užívala, veď aj tam je kyselina listová a vitamíny B...
Ahojte aj ja som teraz začala brať.Odporučila mi ho moja gynekologička.
Ahojte, mám voľné balenie Nosifol Forte 19 vreciek ak by niekto mal záujem, info do IP.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, pride mi to skoro to iste zlozenie ako v infolic combi -https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty.... K infolicu a jeho ucinku tu najdes vela diskusii..skus si ich precitat. Drzim palce.