Nosifol alebo Inofolic

veronkal
7. okt 2017

Ahojte snazilky, s manželom sa pokúšame o bábätko skoro rok a stále sa nám nedarí. Viem že diskusií na túto tému je tu už viac ale nikde neviem nájsť príspevok ktorý by mi pomohol. V 19stich som potratila v prvom trimestri kvôli pochybeniu lekára. Zámena výsledkov s inou pacientkou, to je na dlhé rozprávanie. Teraz mám 24 rokov manžel 26. Mysleli sme si že nám to pôjde len tak šup šup a bude bábätko, no opak je pravdou. Po vysadení antikoncepcie som začala užívať femibion a dúfala som že sa mi po antikoncepcii upraví cyklus. Prvé dva mesiace to tak vyzeralo no potom som začala mávať nepravidelný MC od 30 do 35 dní. Meram si aj BT no nevidím v Tom žiadne výsledky. Na ovulacnych testoch sme minuli majlant. Stále v mi ukazovali že ovulacia nie je. Pýtalara či môžem mať anovulacne cykly. Porobil mi vyšetrenia povedal že je všetko ok. Že je to krátka doba na to aby sme si začali zúfať.odporucil mi nosifol vraj to pomôže. Aký je rozdiel medzi nosifol a inofolic? V lekárni mali len inofolic a lekárnička povedala že je to dosť podobné. Tak som kúpila ten a manzelovy folandrol s nádejou že som sa neunahlila. Pijem aj alchemilkovy čaj. Poraďte mi koceny čo máme ešte robiť? A či vám pomohol jeden z týchto vitamínov?

lilyianka
7. okt 2017

@veronkal v prvom rade ak nemas problemy s ovulaciou tak by som inofolic nebrala...pretoxe ten sa odporuca zenam s pco...mnr napr zbytocne rozhadzal cyklus
Boli ste na vysetreniach? Predpokladam ze manzel nebol na spg,naco teda folandrol?
Inak k ovulacnym testom...mne tiez nikdy neukazali pizitivny vysledok a ovulujem normalne...

veronkal
autor
7. okt 2017

@lilyianka fu tak som sa asi riadne unáhlila... Manžel nebol na spg to je fakt len mi bolo odporučené od tej lekárničky že by to mal vyskúšať aj on. Viem že gynekológ po vyšetreniach povedal že je všetko ok ale prečo teda sa mi nezvyšuje aj tá BT? A nevieš otom nosifol niečo? Keď už to lekár odporučil?

lilyianka
7. okt 2017

@veronkal lekarnicka chce zarobit,jasne ze ti to odpiruci pre muza ked ty si kupis inofolic....
Ohladom BT ti povedat neviem...merala som ju raz a naposledy...mne gynekolog povedal,ze to treba vediet...mna to hlavne nebavilo....
Mne sa teraz napr naposledy stalo pri ovu testoch ze som ich mala negativne pritom gynekolog mi povrdal,ze u mna prebieha v ten den ovulacia..takze asi tolko k tomu
O nosifole ti povedat neviem,neuzivala som ho...ale vraj by mal byt "lepsi" ako inofolic...ale tazko povedat...
Ja by som na tvojom mieste nestresovala a urobila potom u muza spg...mozno budete pi nom mudrejsi...a u teba tiez dalsie vysetrenia....robil ti gynekolog napr horm.profil?

lilyianka
7. okt 2017

@veronkal a alchemilkovy caj je dobry na upravu cyklu....a pije sa len do ovulacie

nikusiak9
7. okt 2017

ved ked mas od 30 do 35dni, to sa nepovazuje sa nepravidelny cyklus...skus si pozriet grafy BT, ak sa ti nezvysuju zmen lekara...si nenapisala ake vysetrenia ti robil lekar

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre