Norethisteron - liečba menzesu

24. sep 2021

Dievčatá mám 41r a nedostala som 2 m menzes, teraz konečne áno, ale zase sa nedá zastaviť už 8 deň veľmi silný, hrce...lekár mi predpísal Norethisteron pomohol Vám pri úprave cyklu?Mám ho brať 3 m, ak nie tak kyretaz.Su to už známky perimenopauzy mám trvať na hormonálnom profile teraz nie pokým beriem umelé hormóny viem..?Lekár tvrdí, že telo nie je stroj doteraz som nemala nikdy žiadny problém.Zlahcil to, že po 40 r ma taký problem každá druhá žena.mam malé polypy 2,3mm bola som pred 2 týždňami na prevencii.

autor
24. sep 2021

Odkedy som sa dala v lete zaočkovať som nedostala menzes a teraz toto:(

manushka
24. sep 2021

ja mavam ten isty problem, mam 39r, a už to trva nejake dva roky, vzdy ked mi menzes meška viac ako 2 tyzdne, nemôžem ho zastaviť, vzdy mi pomôže iba Norethisteron, a potom sa mi cyklus vzdy upravi na chvilu...tiež mi hrozila kyretaž, ale tabletky mi to vzdy zastavia...teraz som po kyrete, ale nie pre krvacanie, mala som zlu cytologiu, tak som zvedavá ako sa mi upravi ta dlzka krvacania, inak tiež som mala maly polyp...

janetinka27
24. sep 2021

ahoj, kazdy dr ma svoje postupy, norethisteron som brala aj ja v dvadsiatke pre dlhe krvacania. uribil ti sono? zistil vysku sluznice? silne krvacanie moze byt aj z toho, ze si 2 mesiace nemala ms a telo sa zbavuje prerastenej vystelky. niekedy praveze doktor pozrie vystelku a ak je vysoka, necha ju radsej odkrvacat. mozno by nebolo zle urobit hormonalny profil a podporit druhu polovicu cyklu progesteronom, ak chyba.

autor
24. sep 2021

@janetinka27 robil mi sono na prevencii všetko bolo v poriadku, teraz, keď krvacam nie.Krvacam veľmi som slabá povedal, že to musíme zastaviť a nečakať.Tak uvidím na profile budem potom trvať, keď budem bez liekov .Mam brat prvých 15 dní menzesu potom 10 dní prestávka a mala by som dostať ďalší.Hlavne nech už nekrvacam

janetinka27
24. sep 2021

ach, uplne ti rozumiem. drzim ti palce. pri silnom krvacani uzivam ascorutin, je na volny predaj,kludne 3x2 tabletky cez den. k tomu caj stavikrv vtaci, ale minule nemali,tak som si kupila pastiersku kapsicku a ta zabrala najlepsie-caj rano a vecer 1 salka.
bude to dobre, neboj, viem ze je to neprijemne az otravne

halabala24
12. mar 2023

Zhaham zienky nutne kupim norethisteron akekolvek balenie aj viac

bubuliatkova
10. jún 2023

@halabala24 Mám balenie 45ks, chýba 1ks.

zuzdom
16. jún 2023

@bubuliatkova ahoj. Prosim ta mas este volne?

bubuliatkova
16. jún 2023

@zuzdom áno, poprosím správu

halabala24
16. jún 2023

@bubuliatkova a mizes mi ich poslat.prosim?

halabala24
25. júl 2023

@bubuliatkova ahoj mas este tie tbl norethis.

bubuliatkova
25. júl 2023

@halabala24 dávno predaný, žiaľ

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre