Nižšie AMH

29. okt 2024

Ahojte, dnes som dostala výsledky od Dr. Mám amh 1.79. Odporučila už repro kliniku. Som z BB. Máte nejaké skúsenosti ? Alebo podarilo sa vám otehotnieť prirodzene ? Ešte mi povedala že mám zvýšený mužský hormón. Viem že to nemám najhoršie a nieje to koniec sveta ale som z toho dosť smutná.

pink_lady
29. okt 2024

čoooo? koľko mas rokov? Ja som mala amh 0,06, mam 3r syna homemade vyroba 😝

nika9393
29. okt 2024

To je normalne Amh, nie je znizene, zbytocne sa nestresuj

autor
29. okt 2024

Ďakujem trochu ste ma upokojili
@nika9393
@pink_lady

nika9393
29. okt 2024

Ktorý den cyklu si bola na testy? Kolko mas rokov a ako dlho sa snazite? Manzel bol na spg?

zuza265
29. okt 2024

@nika9393 akurat som sa chcela presne to iste opytat❤️

zuza265
29. okt 2024

@pink_lady toto nie je uplne v pohode odpoved. Je super, ze pri takom amh sa vam podarilo. Ale mnohm sa to s takymto amh prirodzene nepodari nikdy. Na zaklade tejto skusenosti to nie je ok prirovnavat

pink_lady
29. okt 2024

@zuza265 ja nic neprirovnavam, ja jej nikde nepisem, ze to vyjde aj jej, moja odpoved je len o povzbudení ze aj s nizsim amh to ide /mimochodom mna pozitivne motivovali pripady prave z MK ....bola tu tema s amh 0,02, pani nakoniec cakajuc na IVF pocala dvojicky...A to coo je len prekvapenie ze 1,79 bolo ze nizke...Tu myslim ale bude problem inde, tie dalsie hormony. Inak aj my sme boli na IVF ale to nevyslo, no cesky lekar povedal sam /a to bola veta co ma najviac nakopla/: co tam po AMH, pokial mate pravidelne mesicky...

zuza265
29. okt 2024

@pink_lady tak som to asi nespravne pochopila, za co sa ospravedlnujem. Mne to vyznelo velmi vysmesne alebo tak ze aha mne sa podarilo takto tak co riesis.

nika9393
29. okt 2024

Ja som mala 1.34 pri poslednom merani vo veku 30 rokov a od niekolko doktorov v care som bola uistena ze som na dolnej hranici v mojej kategorii ale o zníženu ovarialnu rezervu sa nejedna, tvoje AMH je uplne v poriadku teda ak ti nie je 20 ale to predpokladam ze nie, skôr by som sa obavala ak by bolo 5 a viac lebo to je uz priznak PCO. My sme skoncili v centre kvoli nepriechodnym vajickovom.

autor
29. okt 2024

Toto som pridávala minuly týždeň v deň keď mi robila HP. :Ahojte, máte niekto podobnú skúsenost? Už druhý cyklus po sebe mám anovulacny. Predtým ukážkové cykly (podľa Bt) prvý mesiac som mala dlhu ms 13 dni s tým že prvých 8 dni som mala len slabé krvácanie bez zrazenin a potom normálna ms. Tento mesiac to iste. Slabé krvácanie 8-10 dni a potom normálna ms. Dnes 13 dc som bola u Dr. Sliznica je vysoká 14mm a videla aj neprasknuty folikul 27x21mm (už asi ide o cystu) dala mi agolutin aby sa mi zastavila ms teraz a aby sa znovu spustila už normálna. Stalo sa vám niečo podobne? Brala mi aj krv na Hp aj Hcg keďže ta výstelka sa jej zdá vysoká na to že krvácam. Testy som mala negatívne. Ďakujem

autor
29. okt 2024

Aby som doplnila mám 28rokov. Partner spg nemal. Už som bola tehotná, minuly rok presne v tomto obdobi ale bohužiaľ som potratila. Odvtedy nič. Určite chcem zájsť na kliniku minimálne na konzultáciu a druhý názor.

autor
29. okt 2024

@nika9393 ďakujem za zdieľanie. Mám 28rokov. Doktorka to na mna teda len vytiahla a hneď povedala že čím skôr treba ísť do centra. Tak ma to naozaj vystrašilo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre