Ahojte chcela by som sa informovať, či má niekto podobne skúsenosti alebo poprípade čo očakávať. Poslednú menštruáciu som mala 29.10.2023 robila som si testy stále každý druhý deň druhá čiarka sa objavila, no vždy veľmi slabucko postupne však silnela no stále nie tak ako by mala vyzerať. Išla som teda k môjmu gynekologovi na základe príznakov povedal, že som tehotná avšak na dome nič nevidel ani v maternici ani mimo. Z krvi mi zistili 52,4 Hcg vraj je to málo. No podľa poslednej menštruácie mi to vychádza inak avšak mám hormonálnu nerovnováhu a cykly nepravidelne takže som meskajucu menštruáciu už nejako extra neriešila. Doktor mi teraz pondelok 11.12 pichol vyvolávacku že buď príde menštruácia alebo nie. Povedal, že mám prísť o 2 tyzdne no ja som úplne bez seba a v strachu, že čo ak to je mimomatternicove lebo on to naznačil. Viete mi niekto poradiť alebo povedať či mal podobnú skúsenosť. Ďakujem.
Skôr je to cysta
@ssizk Tiež som bola toho názoru, idem zajtra k nemu a som zvedavá čo povie a či uz niečo uvidí. Kúpila som si ešte test ktorý som robila predvčerom a dnes a na oboch už boli krásne silné čiarky tak mám nádej ☺️ A doktora.mam.prisneho verím že by nič nezanedbal. Zajtra budem múdrejšia, už keď som vydržala doteraz vydržím ešte jeden deň.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dellais podla takeho nizkeho HCG nejde o tehotenstvo. Podla poslednej menstruacie, by si teoreticky mala byt v 7. tyzdni, a HCG by bolo ovela vyssie 1080- 229000. Keby bolo mimomaternicove, tak by to mohlo byt cca 300 - 800 HCG